Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το παλεύει για Τρίπολη ο Ελ Αραμπί, βλέπει Φενέρ ο Εμβιλά

Στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Φενέρμπαχτσέ στρέφει από σήμερα την προσοχή του ο Ολυμπιακός, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κατάσταση του Ελ Αραμπί και του Εμβιλά.

Στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Φενέρμπαχτσέ στρέφει από σήμερα την προσοχή του ο Ολυμπιακός, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην κατάσταση του Ελ Αραμπί και του Εμβιλά.

Με εντυπωσιακό τρόπο ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες, όμως, οφείλουν να αφήσουν στην άκρη το χθεσινό αποτέλεσμα και να στρέψουν την προσοχή τους στα παιχνίδια που ακολουθούν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα και την Πέμπτη έχουν το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσέ στην Τουρκία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το ενδιαφέρον, σαφώς, επικεντρώνεται στην κατάσταση των παικτών που έχουν κάποια «θεματάκια» και αποτελούν σημαντικές μονάδες στα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς.

Ο λόγος για τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Γιάν Εμβιλά, οι οποίοι απουσίασαν από την αναμέτρηση με την «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο Μαροκινός φορ έχει έναν μυϊκό τραυματισμό και φαίνεται πως θα το παλέψει για να είναι στην αποστολή για το ματς στην Αρκαδία. Όλα δείχνουν ότι ο Τικίνιο, ο οποίος χθες κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, θα ξεκινήσει απέναντι στους Τριπολιτσιώτες.

Για τον αγώνα στην Τουρκία δεν τίθεται θέμα, όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος θα δώσει κανονικά το «παρών». Εκεί όπου στοχεύει να είναι έτοιμος ο Γάλλος μέσος, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί καθόλου από την περασμένη Παρασκευή και η συμμετοχή για το ματς με τον Αστέρα είναι αμφίβολη.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button