Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άλλος Ολυμπιακός με Πανιώνιο

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ στους «32» του Europa League.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, σε σχέση με το χθεσινό ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο ενόψει και του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ειδική διαχείριση, αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τους Λονδρέζους και θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει τους Γκιγέρμε, Μασούρα και Ομάρ στη διάθεσή του, καθώς οι τρεις παίκτες έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί ερωτηματικό η συμμετοχή του Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στο όριο των καρτών και αν δεχθεί άλλη μία, τότε θα υποχρεωθεί να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Την ίδια στιγμή επανέρχονται οι Σα, Μπα, Μπουχαλάκης, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τοροσίδη που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες.

Διαθέσιμος ξανά είναι ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, ενώ στην αυριανή προπόνηση θα αποφασίσει ο Μαρτίνς τι θα κάνει με τους Φορτούνη, Βαλμπουενά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button