ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Θα ψαχτεί και για δεξί μπακ η Λαμία”

Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες. #slgr #lamiafc #transferrumours #slgrinterwetten

Τα μεταγραφικά σενάρια με πρωταγωνιστή τον ΠΑΣ Λαμία δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες. #slgr #lamiafc #transferrumours #slgrinterwetten

Ένα από αυτά τα σενάρια θέλει τον ΠΑΣ Λαμία να κινείται για την απόκτηση και ενός δεξιού μπακ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα του Sportime αναφέρει ότι ο Γιάννης Σκόνδρας ίσως αποτελέσει παρελθόν οπότε αδειάζει μία θέση δεξιού μπακ.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ:

Η Λαμία θα έχει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της τον Ιανουάριο και πρόθεσή της είναι να αποχωρήσει ο Γιάννης Σκόνδρας

Η Λαμία έδωσε και το τελευταίο της παιχνίδι για το 2021, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου και στρέφεται στην επόμενη μέρα. Αυτή θα έχει μεταγραφές και αποχωρήσεις. Στη δεύτερη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Σκόνδρας.

Προ ημερών το Sportime είχε αναφέρει πως υπάρχει η διάθεση να αποκτηθούν φορ, εξτρέμ, αλλά και παίκτης σε θέση-έκπληξη. Αυτή είναι του δεξιού μπακ. Η αναζήτηση έχει ξεκινήσει, όπως και για άλλες θέσεις. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως έχει ήδη αποκτηθεί ο 29χρονος εξτρέμ Λας Μπανγκουρά από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ενδεχομένως, η λίστα με τις προσθήκες να μην τελειώσει εδώ. Αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως η πιθανότητα άλλων αποχωρήσεων. Υπάρχει η σκέψη να λυθούν και άλλα συμβόλαια και ανάλογα με αυτό θα γίνουν και οι αντίστοιχες κινήσεις.

Ο Σκόνδρας βρίσκεται στη Λαμία από τον Σεπτέμβριο του 2018 και έως τώρα έχει 98 συμμετοχές. Περισσότερα ματς είχε παίξει μόνο με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, φαίνεται πως ο κύκλος του έχει κλείσει. Στα τελευταία τρία παιχνίδια της Super League 1 δεν αγωνίστηκε, ενώ έμεινε εκτός και για το ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό. Για να λυθεί ένα συμβόλαιο χρειάζεται η συναίνεση και των δύο πλευρών. Εκείνο που είναι ξεκάθαρο, όμως, είναι ότι δεν υπολογίζεται πλέον ο 31χρονος αμυντικός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button