Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έξαλλος Σπανός: «Αν δεν μας θέλετε, να μας το πείτε. Ασχολείστε όλη την ώρα με τον Ιωνικό»

Οργισμένος με όλους και με όλα παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη.

Οργισμένος με όλους και με όλα παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη.

Έξαλλος ήταν ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς διαιτησία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία «ασχολούνται όλη την ώρα με το τι κάνει ο Ιωνικός».

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε πως αν δεν θέλουν τον Ιωνικό, μπορούν να το πουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ νομίζω δεν ήταν ντέρμπι. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και ώρες-ώρες σκέφτομαι αν πρέπει να είμαι προπονητής. Δεν έχετε να πείτε κάτι για αυτό; Δεν είδατε τίποτα; Γιατί εγώ είδα. Είδα ένα πέναλτι. Είδα μια παράξενη κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αν δεν μας θέλει κανένας, να μας το πούνε. Μάλλον αυτό είναι. Εδώ και δυο-τρεις μέρες, αυτό που κάνετε τα κανάλια κι εσείς τα κρατικά, το μόνο που κάνετε, είναι να βγάζετε τι κάνει ο Ιωνικός. Πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια. Αν το ποδόσφαιρο θέλει τους τύπους που δεν πληρώνουν δραχμή, συγχαρητήρια! Ας τους έχει!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button