Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με buzzer beater έμεινε κορυφή η Καλαμάτα, κόλλησε η Βέροια

Η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 της Σαντορίνης και διατηρήθηκε με διαφορά στην κορυφή του Νότου της Football League, ενώ στον Βορρά η Βέροια κόλλησε στο 0-0 με την ουραγό Κοζάνη.

Η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 της Σαντορίνης και διατηρήθηκε με διαφορά στην κορυφή του Νότου της Football League, ενώ στον Βορρά η Βέροια κόλλησε στο 0-0 με την ουραγό Κοζάνη.

Η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 της Σαντορίνης και παρέμεινε στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Football League.
Το τρίποντο ήταν… περιπετειώδες, αφού οι νησιώτες είχαν καταφέρει να κρατήσουν το «μηδέν» όμως λύγισαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ηλιόπουλο να βρίσκει δίχτυα και να διατηρεί αήττητο τριών αγωνιστικών για την ομάδα του.

Η Βέροια δεν κατάφερε να διατηρηθεί κοντά στην πρωτοπόρο Καβάλα, μένοντας στο 0-0 με την ουραγό Κοζάνη και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω. Παράλληλα, έδωσε το δικαίωμα στον Πανσερραϊκό να την προσπεράσει, αφού είναι βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω της, έχοντας δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για τη μάχη της παραμονής, στον Νότο ο Αλμωπός πήρε βαθιά ανάσα, 3-1 του Πιερικού και ξέφυγε στο +4 από τον Απόλλωνα Πόντου, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αιγάλεω και Νίκη Βόλου κόλλησαν στο 0-0 και δεν κατάφερε καμία από τις δύο να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, όπου βρίσκεται με τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Βολιώτες ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος:

Σάββατο (8/5)

Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-3
(29′ αυτ. Παντεκίδης – 14′, 26′ Κόκκορης, 87′ Κολλάς)

Κυριακή (9/5)

Τρίγλια-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
ΑΕΠ Κοζάνης-Βέροια 0-0
Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 3-1
Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου (αναβολή)

Νότιος όμιλος:

Κυριακή (9/5)

Αιγάλεω-Νίκη Βόλου 0-0
Πανασπροπυργιακός-Αστέρας Βλαχιώτη (αναβολή)
Επισκοπή-Ρόδος 0-0
Καλαμάτα-Σαντορίνη 1-0
Καλλιθέα-Ιάλυσος (αναβολή)

Διαβάστε επίσης

Back to top button