ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λιγότερα λάθη… καλύτερο ποσοστό ευστοχίας!

Ο ΠΑΣ Λαμία έφτασε χθες σε ένα τρίποντο "χρυσάφι" που του επιτρέπει πλέον να κοιτάει μόνο ψηλά καθώς άφησε πίσω του με 8 βαθμούς διαφορά τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο ΠΑΣ Λαμία έφτασε χθες σε ένα τρίποντο “χρυσάφι” που του επιτρέπει πλέον να κοιτάει μόνο ψηλά καθώς άφησε πίσω του με 8 βαθμούς διαφορά τον Απόλλων Σμύρνης.

Με σκορ 1-2 και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μανούσο, Ελευθεριάδη και Σαράνοφ, ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Αγρίνιο κερδίζοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά σε πρεμιέρα των play outs των Παναιτωλικό.

Μετά από αυτό το τρίποντο η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα μπορεί να κοιτάζει μόνο ψηλά καθώς ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε πλέον -8 και δύσκολα θα φτάσει τον ΠΑΣ Λαμία.

Για να έρθει τώρα αυτή η νίκη “βάλσαμο” η Λαμία έπρεπε να μειώσει τα λάθη της και να αυξήσει την ευστοχία της. Και το έκανε…

Σε 95 λεπτά αγώνα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε μόλις 25 λάθη κάτι που είναι είδηση αν λάβει κανείς υπόψιν του τον αριθμό των λαθών σε προηγούμενους αγώνες.

Εξίσου σημαντικό στατιστικό ήταν το 2 γκολ σε 7 τελικές προσπάθειες. Το φετινό πρόβλημα του ΠΑΣ και ίσως γενικό τα τελευταία χρόνια ήταν πως είτε δεν δημιουργούσε τελικές ευκαιρίες, είτε όταν το έκανε δεν σκόραρε.

Εχθές, οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας δημιούργησαν 7 τελικές και σκόραραν δυο τέρματα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button