Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο
«Τρέχει» για να προλάβει την πρεμιέρα ο Λιβάι Γκαρσία!
Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση στο γόνατο και... τρέχει για να προλάβει τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Super League. #slgr #aekfc #LivaiGarcia #πρωτάθλημα #πρεμιέρα #season2021_2022 #slgrinterwetten

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την επέμβαση στο γόνατο και… τρέχει για να προλάβει τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Super League.
O 23χρονος εξτρέμ προχώρησε σε επέμβαση στο γόνατο πριν τρεις εβδομάδες και η αποθεραπεία του βρίσκεται κοντά στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γκαρσία ετοιμάζεται να μπει άμεσα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και θα… τρέξει για να προλάβει τον αγώνα με τον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.
Αν συμβεί αυτό, τότε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει ένα πολύτιμο… εργαλείο στα χέρια του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
πηγή: SDNA