Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συγκεντρώθηκε το ποσό για τον μικρό Αλέξανδρο!

Μαζεύτηκε το απαραίτητο ποσό για τον μικρό Αλέξανδρο!

Μαζεύτηκε το απαραίτητο ποσό για τον μικρό Αλέξανδρο!

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το νέο μικρό θαύμα που πέτυχε η αλληλεγγύη των ανθρώπων, με την συγκέντρωση του μεγάλου ποσού που απαιτείται για την θεραπεία ενός 8χρονου αγοριού με σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση.

Την περασμένη Πέμπτη, όταν μοιράστηκα αυτή την ιστορία με τους αναγνώστες του gazzetta, φαινόταν δύσκολο να συγκεντρωθεί το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν προκειμένου ένα 8χρονο παιδί να συνεχίσει να δίνει με μεγάλες πιθανότητες τη μάχη για να κερδίσει μια καλύτερη ζωή. Για ακόμη μια φορά όμως η ανθρωπιά έκανε ένα μικρό θαύμα, και σε διάστημα 5 ημερών συγκεντρώθηκε το ποσό χάρη στην αλληλεγγύη των ανθρώπων.

Οι γονείς του Αλέξανδρου έγραψαν αυτό το μήνυμα για να ευχαριστήσουν τους εκατοντάδες ανώνυμους υποστηρικτές της προσπάθειας που κάνουν για να στηρίξουν το παιδί τους στον αγώνα του:

“”Είμαστε άνθρωποι, όσο είμαστε συνάνθρωποι” είπε κάποτε ο Γιάννης Ρίτσος. Αυτό αποδείξατε όλοι εσείς, ανώνυμοι και επώνυμοι που σταθήκατε δίπλα στο μικρό μας Αλέξανδρο και σε μας τους γονείς του, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μεταβούμε στην Αμερική για τις απαιτούμενες επεμβάσεις αλλά και να εξασφαλίσουμε την αποθεραπεία του παιδιού μας που θα διαρκέσει περίπου 2 χρόνια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε, η οποία είναι ήδη αρκετή για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα”.

Χρόνια τώρα καμαρώνουμε πολύ για την ανθρώπινη ποιότητα της συντριπτικής πλειονότητας των επισκεπτών του gazzetta. Μια βαθιά υπόκλιση προς οποιονδήποτε στερήθηκε έστω και ένα ευρώ για να στηρίξει τον αγώνα ενός παιδιού για τη ζωή του. Ενα τόσο καλό νέο δεν έχει τιμή. Η αξία του είναι ανεκτίμητη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button