Άλλα αθλήματα

Formula 1 – Κωνσταντινούπολη: Η Αγγλία στέλνει «άκλαυτο» το τουρκικό Γκραν Πρι

Formula 1 – Κωνσταντινούπολη: Μετά το stop στην διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ η Αγγλία βάζει φρένο και για την διεξαγωγή του τουρκικού Γκραν Πρι

Formula 1 – Κωνσταντινούπολη: Μετά το stop στην διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ η Αγγλία βάζει φρένο και για την διεξαγωγή του τουρκικού Γκραν Πρι

Μετά το stop που έβαλε η Αγγλία στην διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη, βάζει φρένο και για την διεξαγωγή του τουρκικού Γκραν Πρι στην Πόλη. Στο καλαντάρι της Formula 1 το τουρκικό Γκραν Πρι είναι προγραμματισμένο για τις 13 Ιουνίου.

Το ζήτημα των ταξιδιωτικών περιορισμών μεταξύ Βρετανίας και Τουρκίας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού, «οδηγεί» την Formula 1 στην ακύρωση του αγώνα της Κωνσταντινούπολης.

Λίγο μετά το… φρένο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας στην Κωνσταντινούπολη ήταν αναπληρωματικός στο φετινό καλαντάρι της F1. Και μπήκε στο πρόγραμμα, μετά την ακύρωση του καναδικού Γκραν Πρι.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγα 24ώρα μετά το… φρένο που έβαλε η Αγγλία στην διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη. Ενός τελικού στον οποίο φιναλίστ είναι δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το τουρκικό Γκραν Πρι δεν είναι το μόνο που απειλείται. Αντιθέτως, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ακυρωθούν κι άλλοι αγώνες της Formula 1. Κυρίως κάποιοι που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Τα υπό αίρεση Γκραν Πρι

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του BBC, Άντριου Μπένσον, υπάρχει αβεβαιότητα και για τους αγώνες που ακολουθούν στη Βραζιλία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ιαπωνία, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία.

πηγή: auto.sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button