Άλλα αθλήματα

Ασημένιος ο Ιωακειμίδης στη Ρουμανία

Το μέλλον της ελληνικής Πάλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε μεγάλες διοργανώσεις. 

Το μέλλον της ελληνικής Πάλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε μεγάλες διοργανώσεις.

Στο διεθνές τουρνουά Πάλης Παίδων – Κορασίδων που διεξάγεται στη Ρουμανία οι Ελληνες παλαιστές είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη διακοπή και να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας.

Με δεδομένο ότι υπήρχε πολύ μεγάλη αποχή το τουρνουά θύμισε… Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, από τις συμμετοχές και το επίπεδο.

Στα 60κ. ο Γιώργος Ιωακειμίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στο μεγάλο τελικό ο Ελληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Σαντου με 7-0, χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η σημερινή ημέρα έχει εκ νέου πολύ έντονο ενδιαφέρον. Στα 73κ. Κορασίδων η Νικολέτα Μπάρμπα θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο με την Νίικος (Ουγγαρία). Παράλληλα τρεις αθλητές μας θα αγωνιστούν για το χάλκινο μετάλλιο. Στα 92κ. ο Γιώργος Συρόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Λισμα (Εσθονία).

Στα 110κ. ο Ραφαήλ Γκίρνης θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Βούλγαρο Πετρόφ, ενώ τέλος στα 61κ. κορασίδων η Δροσούλα Τζιανακοπούλου θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με την Σολιμάν (Ουγγαρία).

Η χώρα μας έχει εξασφαλίσει δύο μετάλλια, ενώ τρεις αθλήτες θα παλέψουν για το χάλκινο. Γεγονός που αποδεικνύει ότι το μέλλον της ελληνικής Πάλης είναι ευοίωνο.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button