Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ντέρμπι με μονόπλευρο ενδιαφέρον!

Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, περιμένοντας την έκβαση στην υπόθεση πλαστογραφίας στον Άρη. Τι κυνηγάει η ομάδα του Μαρτίνς.

Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, περιμένοντας την έκβαση στην υπόθεση πλαστογραφίας στον Άρη. Τι κυνηγάει η ομάδα του Μαρτίνς.

Με το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα (19:30, Novasports 2).

Το παιχνίδι τουλάχιστον για τους γηπεδούχους μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Άρης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρσε Λάσκοφ (αν και ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη).

Οι Πειραιώτες, από τη μεριά τους, θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη Λεωφόρο μετά το 2013, όταν είχαν επικρατήσει με γκολ του Μήτρογλου στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Για αυτό τον λόγο ο Πέντρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν μία νίκη που θα δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Οι ενδεκάδες

Με ενδεκάδα… ανάγκης και 4-3-3 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απόψε στη Λεωφόρο. Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χριστογεώργος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μολό, Σάντσες, Βέλεθ και Χουάνκαρ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Καραγιάννης, Σαβιέρ, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Καρλίτος και Ιωαννίδης. Εκτός έμειναν οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Σένκεφελντ, Καμπετσής (για πειθαρχικό παράπτωμα), Κουρμπέλης, Χατζηγιαννάκης, Χατζηθεοδωρίδης και Αγιούμπ.

Ο Ολυμπιακός, τώρα, θα παραταχθεί με 4-2-3-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Λαλά, Σεμέντο, Καλογερόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Φορτούνης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μπρούμα και ο Βρουσάι, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο θα είναι οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Χασάν. Απόντες οι τραυματίες Παπασταθόπουλος, Μπα και Παπαδόπουλος.

Διαιτητές

Το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ορίστηκε να διευθύνει ο Σουηδός Εκμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κούλου, Χάλμπεργκ και τέταρτο τον κ. Ζαχαριάδη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Γκιλ και Μπουξμπάουμ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button