Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Ρούμπεν καθορίζει τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Την κατάσταση του Ισπανού χαφ θα περιμένει ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #panathinaikosfc #lamiafc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten

Την κατάσταση του Ισπανού χαφ θα περιμένει ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #panathinaikosfc #lamiafc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Λαμία, εκεί που η επιστροφή στις νίκες κρίνεται υπεραπαραίτητη για το «τριφύλλι».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του οριστικά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα. Στα στόπερ, η κατάσταση είναι συγκεκριμένη, αφού λείπει και ο Πούγγουρας και οι Βέλεθ, Σάρλια θα πάρουν θέση βασικών στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Σιδεράς θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Σέρβος προπονητής θα περιμένει αύριο την κατάσταση του Ρούμπεν. Ο Ισπανός νιώθει βαρύ τον προσαγωγό του και τις τελευταίες ημέρες κάνει συντηρητικό πρόγραμμα. Η κόπωση είναι αυτή που έχει δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα για τον Ισπανό, που και σήμερα θα γυμναστεί μόνος του. Αν την Παρασκευή μπει με την ομάδα, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κόουτς των «πράσινων» θα πάει, πιθανότατα, στη λύση του Μαουρίσιο για μια θέση στη μεσαία γραμμή.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, ο Σέρβος τεχνικός θα αποφασίσει αν θα καλύψει το κενό με τον Μακέντα βασικό ή θα πορευτεί με Παλάσιος στην κορυφή και τον Καρλίτος πίσω από τον Αργεντινό. Η δεύτερη επιλογή είναι και η πιθανότερη.

πηγή: Sport-FM

Photo Credits: ReporterImages / Επίσημο σάιτ της SuperLeague 1

Διαβάστε επίσης

Back to top button