Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Παναιτωλικός των έξι αγωνιστικών

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές γυρνάνε από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες ενώ το δείγμα των περασμένων αγωνιστικών φανερώνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται στην 9η θέση με 7 βαθμούς έχοντας από πάνω του τον Παναιτωλικό που έχει 8. Οι “Αγρινιώτες” μετρούν 2 νίκες 2 ισοπαλίες και δύο ήττες σε αντίθεση με τη Λαμία που έχει 3 ήττες, την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ξάνθη και τις νίκες απέναντι σε Αστέρα και Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχασε στην πρεμιέρα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ με 2-0.Έπειτα ακολούθησαν δύο ισοπαλίες κόντρα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο ενώ οι Αγρινιώτες λύγισαν τελικά την 4η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ, όταν Παναιτωλικός όρθωσε ανάστημα, αλλά η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=rty5truX84E

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ήρθε η πρώτη εντός έδρας νίκη με τον Μαζουρέκ να στέλνει μόλις στο 20ο λεπτό την μπάλα στα δίχτυα των πρασίνων. Αυτός που έδωσε την τελευταία πινελιά στη νίκη, ήταν ο Κλέσιο που αφιέρωσε το γκολ στην οικογένειά του.

Μετά την πρώτη νίκη στο Αγρίνιο οι παίκτες του Χάβου πήγαν στην Κρήτη με..γυαλισμένο μάτι.Ο Χόρχε Ντίας βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (12′,79′) επιβεβαιώνοντας έτσι το καλό “μομέντουμ” που βρίσκεται το σύνολο του Μάκη Χάβου.

https://www.youtube.com/watch?v=_VRdhopafyg

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό ενώ ο ΠΑΣ Λαμία ανηφορίζει για την Τούμπα και το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button