ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στον Διαγόρα Πολυδρόσου ο Καρανάσιος!

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Διαγόρα Πολυδρόσου, καθώς απέκτησε τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία και της Νίκης Αγ. Παρασκευής, Νίκο Καρανάσιο.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Διαγόρα Πολυδρόσου, καθώς απέκτησε τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία και της Νίκης Αγ. Παρασκευής, Νίκο Καρανάσιο.

Στον Διαγόρα Πολυδρόσου θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος τερματοφύλακας,  Νίκος Καρανάσιος. Ο τερματοφύλακας από τη Λαμία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από τη Νίκη Αγίας Παρασκευής και τα αφού τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Διαγόρα, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει μία σπουδαία μεταγραφή!!! Ο λόγος για τον πολύπειρο τερματοφύλακα Νίκο Καρανάσιο. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Νίκη Αγίας Παρασκευής ενώ έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες της Φθιώτιδας αλλά και σε ομάδες Δ’ και Γ’ εθνικής.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε: Ολυμπιακό Ανθήλης, Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Αστέρα Ιτέας, Ατρόμητο Σπερχειάδας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΠΑΣ Λαμία, Αγρότη Λιανοκλαδίου, Καμένα Βούρλα, Μαλεσίνα, Καλαπόδι, ΠΑΟΚ Κόκκινο.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών στόχων.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (2/9) Η «ΠΡΩΤΗ»

Η πρώτη συγκέντρωση του Διαγόρα ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο του Πολυδρόσου.

Η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 2/9 και ώρα 18:00,στο Στάδιο “Ιωάννης Κούσουλας”, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Καλή σεζόν με υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας καθώς και σε όλα τα σωματεία του νομού μας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button