Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κόρμπος: «Σαν να έχει… μαγικό ραβδί ο Μιλόγεβιτς, θα δώσει ταυτότητα στην ΑΕΚ»

Την πεποίθησή του πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα δώσει ταυτότητα στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Παναγιώτης Κόρμπος, που είχε συνεργαστεί με τον Σέρβο στον Πανιώνιο.

Την πεποίθησή του πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα δώσει ταυτότητα στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Παναγιώτης Κόρμπος, που είχε συνεργαστεί με τον Σέρβο στον Πανιώνιο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να γίνει, εκτός απροόπτου, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και το site του bwinΣΠΟΡ FM επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Σέρβο τεχνικό στον Πανιώνιο τη σεζόν 2016/17.

Ο πολύπειρος μέσος τόνισε πως «ο Μιλόγεβιτς είναι απίστευτος άνθρωπος και απέδειξε όπου κι αν πήγε τι μπορεί να κάνει». Χαρακτηριστικά, σχολίασε πως «είναι σαν να έχει ένα μαγικό ραβδί», ενώ αναφέρθηκε στο παράδειγμα της επιτυχημένης του πορείας στον Ερυθρό Αστέρα μεταξύ 2017 και 2019.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο κ. Μιλόγεβιτς είναι καταρχάς ένας απίστευτος άνθρωπος, που μας είχε κερδίσει από την πρώτη μέρα στον Πανιώνιο.

Είναι πιστεύω μία καλή επιλογή, σίγουρα θα είναι μεγάλη η πίεση στην ΑΕΚ αλλά όπου πήγε απέδειξε τι είναι ικανός να κάνει. Και στον Ερυθρό Αστέρα έδειξε ότι αντέχει και με το παραπάνω την πίεση, πήγε πολύ καλά η ομάδα με εκείνον στον πάγκο, εντός κι εκτός συνόρων.

Δουλεύει πολύ στην άμυνα, το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι καταρχάς να μην δεχτείς γκολ. Δεν είναι όμως ακριβώς αμυντικογενής προπονητής, δουλεύει ίσα σε άμυνα και επίθεση.

Όπου πήγε τα πήγε καλά, σαν έχει… μαγικό ραβδί, πιστεύω θα δώσει ταυτότητα στην ΑΕΚ».

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button