Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Marca: «Ο Αραούχο θέλει να μείνει στη Λας Πάλμας»

Για την ΑΕΚ το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανήλθε ξανά στο προσκήνιο…

Για την ΑΕΚ το όνομα του Σέρχιο Αραούχο επανήλθε ξανά στο προσκήνιο…

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι διαχρονική… καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτό είπε και στην τελευταία του συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ομως η περίπτωση του δεν είναι εύκολο καθόλου, μιας και έχει συμβόλαιο με την Λας Πάλμας και δεν αποκλείεται να συνεχίσει εκεί.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον η Marca σε ρεπορτάζ για τα πλάνα της ομάδας του Πέπε Μελ ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η Marca: «Ακόμα μια περίεργη σεζόν για τον Σέρχιο Αραούχο τελειώνει στη Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός κλείνει τη χρονιά με 11 γκολ. Μια πολύ καλή επίδοση για τον ίδιο που τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται να βρει τον εαυτό του στην Ισπανία. Τελευταία καλή του επίδοση ήταν το 2014-15 με τα 24 γκολ που ανέβασαν τη Λας Πάλμας κατηγορία. Μάλιστα τα 6 από τα 11 γκολ του τα έβαλε στα τελευταία 9 ματς.

Συμπλήρωσε 150 παιχνίδια με τη Λας Πάλμας σκοράροντας δύο γκολ κόντρα στην Αλμπαθέτε. Χωρίς το κίνητρο των πλέι οφ, στις Κανάριες Νήσους χτίζουν ήδη το πλάνο της νέας σεζό. Το κλαμπ έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά και ο Αραούχο θέλει να έχει βασικό ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια, όντα ο ηγέτης της ομάδας. Μένει να φανεί και αν θα συνεχίσει να έχει καλή συνεργασία με τον Χεσέ Ροντρίγκες που ως τώρα τα πάνε πολύ καλά».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button