Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πρόταση του Παναθηναϊκού για Φατίχ Τερίμ»

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε αφού ο Τούρκος προπονητής ζήτησε χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε αφού ο Τούρκος προπονητής ζήτησε χρόνο.

Πρόταση στον Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας, φέρεται να είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμά της «sporx.com».

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο σπουδαίος Τούρκος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά του «τριφυλλιού», ωστόσο οι «πράσινοι» στράφηκαν στην περίπτωση του Γιοβάνοβιτς, αφού ο Τερίμ ζητούσε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα γράφει πως:

 

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου δασκάλου, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος κάλεσε τον έμπειρο προπονητή και μάλιστα στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στην Ελλάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και γι΄ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε».

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button