Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Ο Ανέστης Μάτος αναλαμβάνει τον Λοκρό Αταλάντης!

Ο Ανέστης Μάτος είναι ο νέος προπονητής του Λοκρού Αταλάντης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Αποχαιρέτησε τον Γιάννη Παρούση.

Ο Ανέστης Μάτος είναι ο νέος προπονητής του Λοκρού Αταλάντης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Αποχαιρέτησε τον Γιάννη Παρούση.

Ο φυσικός ηγέτης του Λοκρού Αταλάντης, Ανέστης Μάτος θα αναλάβει πλέον το ρόλο του προπονητή του Λοκρού Αταλάντης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας. Αποχαιρέτησε τον Γιάννη Παρούση η λοκρική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Μερικές φορές στην ζωή τα πράγματα δεν μας έρχονται, όπως τα έχουμε σχεδιάσει και επιθυμούμε, λόγω κάποιων αστάθμητων παραγόντων.

Κάτι τέτοιο συνέβη σε όλο τον αθλητισμό την χρονιά που μας πέρασε λόγω της πανδημίας.

Η ομάδα μας προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο πλάνο που έθεσε το καλοκαίρι η διοίκηση του Λοκρού και με την έλευση του Κόουτς Πανούση Γιάννη, έφτιαξε μια ομάδα, που τις 5 πρώτες αγωνιστικές ήταν αήττητη, παίζοντας εντυπωσιακό μπασκετ, δείχνοντας πως θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους της.

Με τα σημάδια της πανδημίας ακόμη υπαρκτά και την οικονομική κατάσταση της επόμενης μέρας να είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες όπως και για εμάς, με λύπη λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι ,βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων ,να μην μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον κόουτς Πανούση Γιάννη,έναν προπονητή με άριστες μπασκετικές γνώσεις ,ακέραιο χαρακτήρα και άψογη συνεργασία σε κάθε τομέα !!!

Την επόμενη δύσκολη μέρα , αποφασίσαμε το τιμόνι της ομαδας να το δώσουμε σε ένα δικό μας παιδί, που ήταν ο ηγέτης μας και αρχηγός όλα αυτά τα χρόνια, τον Μάτο Ανέστη.

Του Ανέστη του ζητήθηκε να βγει μπροστά και με αυτό τον νέο ρόλο, κάτι που φυσικά δεν αρνήθηκε.
Ελπίζουμε ότι από την νέα χρονιά θα έχουμε και τον κόσμο της Αταλάντης μαζί μας,που φέτος μας έλειψε πολύ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση για τον Αθλητισμό, που έχει προκληθεί από τον Covid-19.

Κοουτς ,Γιάννη Πανούση ,η πόρτα του Λοκρού θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα, εις το επανιδείν…
Ανέστη, καλή αρχή στο νέο σου ρόλο,καλή δύναμη και σιδεροκέφαλος!!!

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button