FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το κενό στα αριστερά… και οι επιλογές του Χάβου!

Εκτός από την απουσία του Χερόνιμο Μπαράλες, ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Δύο αλλά σημαντικές απουσίες λόγω καρτών θα έχει ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με τον ΟΦΗ.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει σε ένα ακόμη ματς τον Χερόνιμο Μπαράλες, καθώς ο Αργεντινός έχει «μαζέψει» 7 κίτρινες κάρτες και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι το δεύτερο που θα χάσει.

Όμως, τις 7 κίτρινες κάρτες έχει φτάσει και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, με τον έναν εκ των αρχηγών του ΠΑΣ να μην ταξιδεύει στην Κρήτη καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Τώρα, η απουσία του Βραζιλιάνου έχει δημιουργήσει ένα κενό στα αριστερά της άμυνας και ο Μάκης Χάβος ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται τον αντικαταστάτη του Σκαρντοβέλι.

Η λογική και τα προηγούμενα δείγματα, δείχνουν ότι αυτός που θα πάρει θέση βασικού θα είναι ο Μάρκ Ασίγκμπα, ο οποίος αν και δεξιός μπακ έχει αγωνιστεί και στα αριστερά της άμυνας.

Βέβαια, στο ρόστερ υπάρχει και ο Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο οποίος είναι ο δεύτερος κανονικός αριστερός μπακ της ομάδας, αλλά δεν έχει πάρει φέτος παιχνίδια στα πόδια του. Ο «Ντάνι» έχει αγωνιστεί φέτος μόλις 1 παιχνίδι, στον αγώνα με την ΑΕΚ και για μόλις 20 λεπτά.

Τέλος, θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως για τη θέση του αριστερού μπακ παίζει και το όνομα του Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός μπορεί να αγωνίζεται ως εξτρέμ, όμως έχει παίξει παλαιότερα στα άκρα της άμυνας και με τετράδα αλλά και ως φουλ μπακ με αμυντική τριάδα.

Τρεις φαίνεται πως είναι οι επιλογές του Μάκη Χάβου, εκτός αν ο προπονητής της Λαμίας βρει κάποια άλλη λύση, έτσι ώστε να «καλύψει» το κενό της απουσίας του Βάντερσον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button