Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ένα βήμα από την επιστροφή του στη Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς

”Παίζει” και το σενάριο της Ρεάλ Μαδρίτης…

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Sportmediase», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν παρά το γεγονός ότι ακούστηκε και για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ροσονέρι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον 37χρονο Σουηδό στράικερ σύμφωνα με την οποία θα ξαναγίνει κάτοικος Μιλάνου τον προσεχή Ιανουάριο και το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι. Εάν η Μίλαν εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League τότε το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.

«Υπάρχει συγκατάθεση και από την πλευρά της Έλενα, την κυρία Ιμπραχίμοβιτς, η οποία δεν έχει φύγει ποτέ από το Μιλάνο», αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον «Ίμπρα» η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει πως το δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, να έχει πάρει μέρος σε ραντεβού με τον Μίνο Ραϊόλα ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο απόκτησης του πελάτη του από τους “μερένγκες”. Το γεγονός πάντως ότι δεν εχει μιλήσει ο ίδιος ο Πέρεθ με τον Ραϊόλα, κάνει πιο εύκολη την υπόθεση για τη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button