FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παλικαρίσιο «διπλό»…

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήταν για τη Λαμία στο 6ο λεπτό, όταν ο Βουό υποδέχτηκε τη μπάλα έπειτα από κόντρα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα η Λαμία απείλησε και πάλι. Ο Βασιλαντονόπουλος σέντραρε από δεξιά χαμηλά ο Πίτι σούταρε με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 17′ ο ΠΑΟΚ δοκίμασε να απειλήσει με τον Δημήτρη Πέλκα, του οποίου το σουτ κόντραρε στον Αναστασιάδη και η μπάλα απομακρύνθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ο Πέλκας και πάλι επιχείρησε να βρει τον Λημνιό αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 23′ όταν ο Κλάους έπαιξε το ένα-δύο με τον Πέλκα, ο τελευταίος πλάσαρε αλλά ο Παντελιάδης έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο ίδιο λεπτό ο Κουλούρης σούταρε αλλά ο Παπαδόπουλος παραχώρησε κόρνερ.

Στο 31′ ο Ακόστα βρήκε με κεφαλιά τον Βουό του οποίου το σουτ όμως από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ. Στο 36′ ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ, ο Όμο έκανε την κεφαλιά και ο Πασχαλάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 43′ ο Κάτσε εκτέλεσε φάουλ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει άνετα τη μπάλα κι έτσι το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις στις δυο περιοχές ήταν λιγότερες. Στο 48′ ο Βασιλαντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Αναστασιάδης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 65ο λεπτό ο Λημνιός σέντραρε από δεξιά, ο Πέλκας από καλή θέση έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

Στο 89ο λεπτό η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί με τον Τσούκαλο ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Καραγιάννη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button