ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε την Καρταχινές ο Νούνιεζ! (pic)

Δημοσίευμα από την Κόστα Ρίκα φέρνει τον Κρίστοφερ Νούνιεζ στην «πόρτα» του ΠΑΣ Λαμία... και ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει την αποχώρησή του από την μέχρι τώρα ομάδα του, την Καρταχινές.

Δημοσίευμα από την Κόστα Ρίκα φέρνει τον Κρίστοφερ Νούνιεζ στην «πόρτα» του ΠΑΣ Λαμία… και ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει την αποχώρησή του από την μέχρι τώρα ομάδα του, την Καρταχινές.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο του LamiaSports, σύμφωνα με το σάιτ «am prensa» της Κόστα Ρίκα, ο Κρίστοφερ Νούνιεζ έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τώρα, ήρθε με μήνυμά του να επιβεβαιώσει την αποχώρησή του από την ομάδα της Καρταχινές στην οποία και βρίσκεται από το 2017.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα του Νούνιεζ αναφέρει το εξής:

Η οικογένεια Cartaginés, σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα, σήμερα σας λέω αντίο.

Δεν είναι οριστικό αντίο, καθώς θα τα ξαναπούμε σύντομα…

Ως παίκτης και άνθρωπος, πρέπει πάντα να στοχεύεις πιο ψηλά. Η παραουσία μου στο Cartaginés, μια ομάδα που με προπόνησε και μου έδωσε όλα όσα έχω πετύχει μέχρι τώρα, έχει τελειώσει και τώρα θα ξεκινήσω μια νέα ποδοσφαιρική και προσωπική περιπέτεια που με ενθαρρύνει και με ενθουσιάζει.

Παίρνω κάθε φωνή , κάθε χειροκρότημα, κάθε ανάσα, κάθε χαιρετισμό. Παίρνω τα πάντα! Θα έχω την Carthaginés στην καρδιά μου και οπουδήποτε με βάζει ο Θεός, θα υπάρχει ένα ακόμη “Carthage”

Ένα μόνο θα πω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Τα λέμε,

Κρίστοφερ Νούνιεζ

Διαβάστε επίσης

Back to top button