Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Σέρχιο Αραούχο!

Ξεκάθαρο πλέον πως ο «Τσίνο» βλέπει μόνο την επιστροφή στην Ένωση – Που βρίσκονται οι επαφές με την Λας Πάλμας.

Ξεκάθαρο πλέον πως ο «Τσίνο» βλέπει μόνο την επιστροφή στην Ένωση – Που βρίσκονται οι επαφές με την Λας Πάλμας.

Μπορεί η ΑΕΚ να ρίχνει βάρος τα τελευταία 24ωρα στο να ολοκληρωθούν θετικά οι υποθέσεις των Ολιβιέ Εντσάμ και Γιώργου Τζαβέλλα, κάτι που φαίνεται και πολύ πιθανό να γίνει και με τις δύο περιπτώσεις, ωστόσο πάντα υπάρχει δυνατά στο προσκήνιο ο Σέρχιο Αραούχο. Και για τον Αργεντινό φορ, οι πιθανότητες να βρεθεί σύντομα πάλι στην Ένωση, είναι πάρα πολλές κι έχουν αυξηθεί τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, και σήμερα (9/6) Τετάρτη, αλλά κυρίως χθες Τρίτη, υπήρξαν πολύ σημαντικές επαφές για το ζήτημα του Σέρχιο Αραούχο. Μπορούμε να πούμε δεδομένα πλέον, πως για τον παίκτη είναι μονόδρομος η σκέψη της επιστροφής στην Ένωση κι αυτό το μέτωπο έχει κλείσει οριστικά. Κάτι που φυσικά είναι πολύ βασικό για να προχωρήσει η μεταγραφή. Το σημειώνουμε αυτό, γιατί τα τελευταία 24ωρα υπήρξε μια φημολογία πως δεν είναι ακόμη δεδομένο ότι ο Αραούχο θέλει 100% να επιστρέψει στην ΑΕΚ ή πως μπορεί να προκύψει πρόβλημα στην συμφωνία για τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Ένωση και την Λας Πάλμας τώρα, σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ούτε κάτι νέο που να έχει πέσει στο τραπέζι από πλευράς ΑΕΚ. Παρασκηνιακά ωστόσο, υπάρχουν συνεχείς επαφές ανάμεσα σε πρόσωπα που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές και αισιοδοξία πως δεν είναι μακριά η στιγμή, που θα προκύψει το πλαίσιο συμφωνίας που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι είτε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας, είτε μέσα στις πρώτες μέρες από την έναρξη της, να έχει κλείσει μια τετράδα πολύ σημαντικών μεταγραφών για την «ραχοκοκαλιά» της ομάδας. Ήδη υπάρχει ο Στάνκοβιτς, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για να κλείσει μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα του Τζαβέλλα και η ΑΕΚ είναι πολύ καλά με τον Εντσάμ, περιμένοντας να κλείσει γρήγορα η εκκρεμότητα με την Σέλτικ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button