Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σκληρή» ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλας για το ενδιαφέρον του Πανταζή!

Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε εχθές σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σπόρ πως ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965.

Πηγή: kokkinokavalas.gr

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή «Τρίτο Μάτι» την οποία παρουσιάζει (μεταξύ άλλων) ο πολύς στενός φίλος του, Λευτέρης Σαρελάκος.

Μάλιστα τον Μάιο του 2016, ο αθλητικογράφος, Λευτέρης Σαρελάκος είχε μιλήσει σε ΜΜΕ της πόλης για το ενδιαφέρον του Λευτέρη Πανταζή να αποκτήσει την ομάδα του Α.Ο Καβάλα, η οποία εκείνη την σεζόν βρισκόταν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ένα ενδιαφέρον το οποίο έμεινε «αναπάντητο» και στην συνέχεια, ο Λευτέρης Σαρελάκος μετακινήθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από την Καβάλα και βρέθηκε στην Δράμα, όπου έγινε δεξί χέρι, του τότε νέου προέδρου της Δόξας Δράμας, Γιάννη Μπύρου.

Η σεζόν 2016-2017 βρήκε την Δόξα Δράμας στην 2η θέση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής, πίσω από τον πρωταθλητή Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ ο Λευτέρης Σαρελάκος είχε αποχωρήσει από την θέση του λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος συνεχίζοντας όμως να δηλώνει την στήριξη του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ της Δράμας μέσω των αθλητικών εκπομπών του.

Εχθές λοιπόν ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι πλέον σοβαρά,  θα την πάω Σούπερ Λιγκ. Θα έχω μαζί μου τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Δερμιτζάκη και όλο τον λαό της Καβάλας. Θα δούμε τι θα γίνει, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω σε καλό δρόμο.»

Η απάντηση της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 ήταν σκληρή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές ενώ προειδοποιεί πως θα κινηθεί νομικά εάν υπάρξει η αίσθηση πως διακυβεύονται τα συμφέροντα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουμε κουραστεί να ακούμε  για Ιρανούς,  για Καναδούς και Έλληνες που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ ΑΟΚ. Φτάνει πια. Δε μπορούν κάποιοι να διαφημίζονται με τη δική μας ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε ακόμη και σε μηνύσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button