Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν υπάρχει θέμα Γούτα στην ΑΕΚ!

Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να συνδέεται η ΑΕΚ με την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να συνδέεται η ΑΕΚ με την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ξεκαθαρίζει το τοπίο σε σχέση με το ζήτημα του Δημήτρη Γούτα με την ΑΕΚ, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει τελικά συνύπαρξη των δύο πλευρών. Είναι σαφές πως μέσα στους προηγούμενους μήνες η Ένωση έπαιξε δυνατά ως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του 27χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού, υπήρξαν επαφές και προσέγγιση, αλλά τελικά οι δρόμοι τους δεν θα συναντηθούν.

Επιπλέον σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να συνδεθεί η ΑΕΚ με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Δημήτρη Γούτα, όποιος και να είναι αυτός. Για την Ένωση ο Γούτας είναι ένας απόλυτα ελεύθερος ποδοσφαιριστής, με την περίπτωση του οποίου δεν έχει πλέον καμιά σχέση.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε διαφανεί τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς δεν γίνονταν τα τελικά βήματα που απαιτούνταν για να γίνει επίσημη συμφωνία η προσέγγιση που είχε υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές εδώ και αρκετό διάστημα. Έτσι, ο Γούτας δεν έφτασε στο σημείο να υπολογίζεται για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ΑΕΚ και με αφορμή και τις συζητήσεις που έγιναν γύρω από αυτό το θέμα, ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει συνέχεια.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button