Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θα ψάξει εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά ο Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένες είναι οι θέσεις στις οποίες αναζητά παίκτες ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένες είναι οι θέσεις στις οποίες αναζητά παίκτες ο Παναθηναϊκός. Προτεραιότητα έχει δοθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στον στόπερ.

Δεν μπορεί να πάει ο Παναθηναϊκός στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με δύο αμυντικούς ουσιαστικά. Με τους Βέλεθ και Πούγγουρα να είναι οι μοναδικοί έμπειροι διαθέσιμοι, οι προπονήσεις δεν θα βγαίνουν. Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να κλείσει αυτό το θέμα σύντομα. Παράλληλα, όμως, αναζητούνται παίκτες και αλλού. Αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, εξτρέμ είναι θέσεις που θα γίνουν σίγουρα μεταγραφές. Λογικά όχι μόνο εκεί.

Για τα φτερά της επίθεσης είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθούν δύο παίκτες. Υπάρχουν και οι Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό, Σαβιέρ, Αϊτόρ και Εμμανουηλίδης, αλλά το ερώτημα είναι πόσοι εξ αυτών θα βρίσκονται μετά το καλοκαίρι με το «τριφύλλι» στο στήθος. Σίγουρος είναι ο Χατζηγιοβάνης, στον οποίο θα γίνει και νέο συμβόλαιο. Στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρέσει αρκετά και ο Μυτιληνιός θα μπορούσε να λογίζεται ως ο ένας βασικός. Αλλάζουν αυτά στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά πιθανό το να ξεκινήσει έτσι ο Παναθηναϊκός.

Για τον άλλο βασικό, υπάρχει διάθεση να ξοδευτεί ένα σημαντικό ποσό. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως θα χρειαστούν έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά και συνήθως αυτοί πληρώνονται. Υπάρχει η διάθεση να συμβεί αυτό καθώς είναι εμφανές τα τελευταία χρόνια πως ένας winger με γκολ και ασίστ έλειπε. Είναι αναγκαίο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να παίζεις από τα άκρα και να έχουν γκολ οι εξτρέμ σου. Αυτό ψάχνουν και ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του. Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε πως χρονικά το πιο πιθανό είναι πρώτα να τελειώσει του στόπερ γιατί για εκεί καίγονται τώρα στον Παναθηναϊκό.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button