Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πηλαδάκης: «Είχε ψηθεί ο Μάρτιν Παλέρμο να έρθει στην ΑΕΛ»

Η ζωή του Κώστα Πηλαδάκη έχει πολλές... πτήσεις. Από το video club στη Φιλοθέη πριν καλά καλά τελειώσει το σχολείο, έφτασε στη δημιουργία αεροπορικής εταιρίας.

Η ζωή του Κώστα Πηλαδάκη έχει πολλές… πτήσεις. Από το video club στη Φιλοθέη πριν καλά καλά τελειώσει το σχολείο, έφτασε στη δημιουργία αεροπορικής εταιρίας.

Η γνωριμία με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, η φιλοσοφία του να μην απολύσει ούτε έναν από τους 400 υπαλλήλους του, ενώ θα μπορούσε βάσει νόμου να έχει διώξει 200 ανθρώπους, τα καζίνο και η Ζάμπια.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα ενός ανθρώπου που βρίσκεται σε φάση προσωπικής αναδιάρθρωσης.

Από την καρδιά του φυσικά δεν βγαίνει η ΑΕΛ. Πώς να βγει; Ξόδεψε ένα τεράστιο μέρος της περιουσίας του, έφτιαξε γήπεδο χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ από την πολιτεία και δεσμεύτηκε η περιουσία του επειδή πολύ απλά δεν κρύβεται. Βγαίνει μπροστά και αντιμετωπίζει τις ευθύνες και τις εκκρεμότητές του.

Μέσω του Gazzetta, αποκαλύπτει ότι Μάρτιν Παλέρμο είχε… ψηθεί να έρθει στην ΑΕΛ, ενώ δεν διστάζει να πει πως αν ποτέ επέστρεφε στο ποδόσφαιρο θα ήταν μόνο για την ΑΕΛ. Όχι, δεν θα συνδιοικούσε με τον Κούγια και σε καμία περίπτωση δεν είναι της λογικής να φύγει από την ομάδα με τη βία και τον τσαμπουκά.

Τί λέει για τον Κόκκαλη, τον Μαρινάκη, τον Μπέο που είναι καλός μόνο στην παρέα και τον Πιλάβιο για τον οποίο μετάνιωσε που πάλεψε για να μπει στην προεδρία της ΕΠΟ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button