Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Ολλανδία με εφτά ακραίους αμυντικούς και ελλείψεις η ΑΕΚ!

Η Ένωση πάει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με… επτά ακραίους μπακ και σημαντικές ακόμη εκκρεμότητες για το δυναμικό της.

Η Ένωση πάει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με… επτά ακραίους μπακ και σημαντικές ακόμη εκκρεμότητες για το δυναμικό της.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα(27/6) στις 15.00 για τις Βρυξέλλες κι από εκεί για το Burg Haamstede της Ολλανδίας που θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, μέχρι τις 9 Ιουλίου. Εκείνη την μέρα θα δώσει και το τελευταίο της φιλικό, με αντίπαλο την Μπριζ. Στο διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα δώσει συνολικά τέσσερα φιλικά. Το πρώτο είναι την προσεχή Τετάρτη 30 Ιουνίου, με αντίπαλο την Φιτέσε και θα ακολουθήσουν Αντβέρπ και Φέγενορντ.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε χθες την αποστολή. Την απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Η αποστολή έχει τρεις προσθήκες σε σχέση με αυτή που πήγε για οκτώ μέρες στην Πορταριά του Πηλίου κι έναν ποδοσφαιριστή που ήταν εκεί, αλλά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο νεαρός επιθετικός Ευθύμης Χριστόπουλος, θα πάει Ολλανδία μεν, αλλά για λογαριασμό της Ντόρτρεχτ στην οποία θα παίξει φέτος δανεικός από την ΑΕΚ. Οι προσθήκες είναι ο Λιβάι Γκαρσία και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που είχαν μεγαλύτερη άδεια και ο Αλέξανδρος Παρράς. Ο αριστερός μπακ που αποκτήθηκε φέτος από τον Παναιτωλικό, δεν ήταν στο Πήλιο, αλλά θα πάει στην Ολλανδία…

Με την προσθήκη του Παρρά, η ΑΕΚ πάει στην Ολλανδία με τρεις αριστερούς μπακ και τέσσερις επιλογές στο δεξί άκρο της άμυνας! Ωστόσο παρά το συγκεκριμένο στοιχείο, εξακολουθεί στον σχεδιασμό της να ψάχνει για βασικές επιλογές και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι πάντως ένα στοιχείο που δείχνει πως σε μεγάλο βαθμό το υλικό το οποίο δουλεύει αυτή την περίοδο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά έτσι ώστε να διαμορφωθεί σε αυτό που θα βασίζεται και στην διάρκεια της σεζόν. Στην πραγματικότητα ο τεχνικός της ΑΕΚ δουλεύει αυτή την περίοδο και στο μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής της ομάδας και στην Ολλανδία, με το υλικό που έχει μείνει από την περσινή ομάδα και οι προσθήκες θα ενσωματώνονται σιγά – σιγά απ’ ότι φαίνεται.

Σε πρώτη φάση αναμένεται να μπει στην ομάδα ο Γιώργος Τζαβέλλας, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να τελειώσουν τα τυπικά για την παραχώρηση του από την Αλάνιασπορ αύριο Δευτέρα. Ελπίζουν στην Ένωση μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει και το θέμα του Εντσάμ, ωστόσο σε κάθε περίπτωση στην Ολλανδία δεν θα μπορεί να είναι για πολλές μέρες. Να ολοκληρωθεί άλλη μεταγραφή και να μπορέσει ο παίκτης να πάει και για κάποιες μέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά δεν είναι κι εύκολο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν από το Πήλιο, ο Λόπες έχει τελικά ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Δεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός περισσότερες από δυο τρεις μέρες στην Ολλανδία. Κι ο Τσιντώτας που είχε ενοχλήσεις, έκανε μαγνητική που δεν έδειξε τίποτα και λογικά μπαίνει σύντομα κανονικά με την ομάδα. Μένει να δούμε πόσο καιρό θα πάρει η πλήρης επανένταξη του Σβάρνα.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button