ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Τα τελευταία νέα πριν τον ΟΦΗ!

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώνει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους να αναζητούν αύριο στις 17:30 στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" την επιστροφή τους στις νίκες.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώνει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους κυανόλευκους να αναζητούν αύριο στις 17:30 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την επιστροφή τους στις νίκες.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας τον Σαμουέλε Λόνγκο να είναι καλύτερα, διεκδικώντας μία θέση στην κυανόλευκη αποστολή. Μια αποστολή στην οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά φέτος ο Ομάρ Σαντάνα ο οποίος έχε ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού. Επίσης θέση στην αποστολή διεκδικεί και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τις επιστροφές θα υπάρχουν και απουσίες. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν θα βρίσκεται στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στον πάγκο της ομάδας του, αφού αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φάνη Τζανδάρη ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρώς στο…φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Αστέρ Σταυρού.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά με την ανακοίνωση της αποστολής, αργά σήμερα το απόγευμα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button