Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο είναι η ΑΕΚ, που θα ντύσει ξανά τον παίκτη στα… κιτρινόμαυρα!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο είναι η ΑΕΚ, που θα ντύσει ξανά τον παίκτη στα… κιτρινόμαυρα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται η ΑΕΚ, που θα κάνει μία πολύ ισχυρή και ηχηρή μεταγραφή με τον Αργεντινό επιθετικό!

H υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο είχε μπει στην τελική ευθεία της με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας Μιγκέλ ΑνχελΡαμίρες να συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασιστεί η πώληση του Αργεντινού στην ΑΕΚ.

Στην Ενωση ενημερώθηκαν σήμερα ότι η πρόταση του 1,5 εκατ.ευρώ έγινε αποδεκτή από την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά και απομένει το… τυπικό ΟΚ από το Δ.Σ του κλαμπ. Αν γίνει αυτό, τότε ο Σέρχιο Αραούχο άμεσα θα πάρει το δρόμο για την Αθήνα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν αποφασίσει ότι θέλουν τον Αργεντίνο για την κορυφή της επίθεσης και έτσι ο Αραούχο όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει για ακόμη μία φορά. Αλλά αυτή την φορά… οριστικά.

Αυτή θα είναι η τέταρτη διαφορετική θητεία για τον ”Τσίνο” με τη φανέλα της Ένωσης, καθώς αγωνίστηκε για μισή σεζόν το 2017-18, όλη τη χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος 2017-18 και τη το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2019-20. Για πρώτη φορά θα είναι παίκτης της ΑΕΚ στο… 100%.

Ο ίδιος ο παίκτης πίεσε πολύ για να επιστρέψει, είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Ενωση εδώ και μήνες και στην ΑΕΚ τον περιμένουν… πως και πως προσεχώς. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει μείνει μόνο με έναν σέντερ φορ, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ έρχεται από πίσω και ο νεαρός Μιχάλης Κοσίδης. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Αραούχο ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος στο σχέδιο του Μιλόγεβιτς.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button