Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μπήκαν» Σόουζα και Ναζλίδης, κάκωση ο Βαλεριάνος στον Άρη

Ο Βαλεριάνος έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου γονάτου και ξεκίνησε αποθεραπεία, ενώ αντιθέτως Σόουζα και Ναζλίδης συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση του Άρη.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το επικείμενο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος, που υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου γόνατος, ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντιθέτως, οι Ούγκο Σόουζα και Θωμάς Ναζλίδης, από την πλευρά τους, επανήλθαν στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» δεν συμμετέχουν οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, οι οποίοι βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας για τις υποχρεώσεις του στο UEFA Nations League, καθώς και ο Φραν Βέλεθ, που βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία.

Παράλληλα, κατόπιν απόφασης του Πάκο Ερέρα, η πρώτη ομάδα του Άρη θα αντιμετωπίσει αύριο το πρωί την ομάδα Κ-19 σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button