Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Αγώνες κυπέλλου με γκολ»

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, σήμερα Τρίτη το κουπόνι εκτός από τους τρεις επαναληπτικούς για το CHL υπάρχουν αναμετρήσεις για το Γαλλικό κύπελλο Coupe de la Ligue αλλά και μια αναμέτρηση για την Ligue 1. Επίσης υπάρχουν και τα παιχνίδια για τον δεύτερο γύρο για το EFL Cup στην Αγγλία. Συνεχίζουμε με σύστημα “Τρίξι” και πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές λίγο πιο αναλυτικά.

ΝΑΝΣΙ – ΑΖΑΞΙΟ 19:45

Νανσί και Αζαξιό θα τεθούν αντιμέτωπες στον δεύτερο γύρο του Coupe de la Ligue. Και οι δύο πέρασαν σχετικά εύκολα στον προηγούμενο γύρο τα εμπόδια των Καέν και Βαλενσιέν. Στα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Νανσί έχασε με 3-0 από την Σοσό εκτός έδρας και η Αζαξίο κέρδισε με 1-0 την Παρί. Είναι παιχνίδι κυπέλλου και όλοι θέλουν να διακριθούν, το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν υπάρχει ιδιαίτερη κούραση. Επιλογή το g/g με απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση μιας και οι δυο μέχρι τώρα έχουν επιθετικούς προσανατολισμούς.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΧΑΛ 21:45

Η Πρέστον μέχρι στιγμής παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Championship έχει σκοράρει 7 γκολ και έχει δεχθεί 5. Η Χάλ από την άλλη στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει 2 ήττες και 1 ισοπαλία με συντελεστή σε αυτά τα παιχνίδια 3-5. Η Πρέστον στην έδρα της παίζει ανοιχτά και σκοράρει πάνω από δύο τέρματα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Η Χάλ δεν έχει τόσο εύκολα το γκολ αλλά σε ένα παιχνίδι κυπέλλου ίσως να παίξει πιο ελεύθερα και να βρει σκορ. Θα πάμε με το over 1.5 goal για την Πρέστον με απόδοση 1.95.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΛΙΝΤΣ – ΣΤΟΥΚ 21:45

Η Λίντς έρχεται από τρεις καθαρές νίκες απέναντι στις Στόυκ, Μπέντφορντ και Γουίγκαν με 3-0, 1-0 και 2-0 αντίστοιχα. Η Στούκ με δυο ήττες και μια ισοπαλία δεν μπορεί να βρει φόρμα και να αρχίσει να παίρνει βαθμούς. Σίγουρα και οι δύο θέλουν να προχωρήσουν στο EFL Cup αλλά η ομάδα του Μπιέλιτσα είναι πιο κοντά στην νίκη και στην πρόκριση. Με τα αμυντικά κενά της Στούκ αλλά και την επιθετική συνέπεια της της Λίντς το παιχνίδι έχει αρκετές πιθανότητες να περάσει το όριο του over και θα πάμε με αυτό. Επιλογή το over 2.5 με απόδοση 1.85.

Διάβασε εδώ περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις από το us-sportsbet.com

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΝΑΝΣΙ – ΑΖΑΞΙΟ

g/g (2.05)

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΧΑΛ

over 1.5 goal (1.95)

ΛΙΝΤΣ – ΣΤΟΥΚ

over 2.5 (1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ: 7.40

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button