FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Χάβου!

Και για την SuperLeague και για το Κύπελλο Ελλάδος η στήλη «Στο μυαλό του Χάβου» είναι εδώ. Δείτε μία ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλων Λάρισας.

Ο Μάκης Χάβος, είδε με μεγάλη χαρά να έχει όλα τα όπλα του ετοιμοπόλεμα, όμως αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σαράνοφ, Μπερτόλιο, Αντέτζο, Καραμάνος, Μπλάζιτς και Δημούτσος έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες ενόψει του σημαντικού αγώνα για τη SuperLeague με τον Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή στις 16:00.

Η αποστολή της Λαμίας:

22 Νικόλαος Μελίσσας
99 Παναγιώτης Κατσίκας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
5 Χρήστος Καρυπίδης
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scarduelli
50 Mark Asigba

7 Αθανάσιος Καραγκούνης
25 Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης
26 Denis Epstein
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
18 Lazar Romanic
20 Γεώργιος Λαμπρόπουλος
45 Νικόλαος Τσούκαλος
77 Βασίλειος Κωστίκας

Με την παραπάνω αποστολή και θέλοντας να μαντέψουμε τη βασική ενδεκάδα, θα βάλουμε τους εξής ποδοσφαιριστές: Μελίσσας στο τέρμα, αριστερά τον Ασίγκμπα, δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος και ο Αναστασιάδης με τον Καρυπίδη στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ, θα δούμε τους Μπουλούλη και Πινιώτη ενώ στη θέση του δεκαριού θα δούμε τον Καραγκούνη. Ως αριστερός εξτρέμ, θα είναι ο Επστάιν, δεξιά ο Τσούκαλος ενώ δεν θα ήταν έκπληξη αν δούμε στα δεξιά τον Κωστίκα και αριστερά τον Ρόμανιτς.

Στην κορυφή της επίθεσης είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα παλέψουν για τη θέση αυτή. Ρόμανιτς και Μπαράλες είναι οι δύο που λογικά θα «παίξουν» για τη θέση αυτή με τον Σέρβο να έχει τον πρώτο λόγο μιας και θέλει ο Χάβος να δώσει μερικές ευκαιρίες στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button