Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάντα στη λίστα της ΑΕΚ ο Χολτσχάουζερ

Ο αρχηγός της Αούστρια είναι στα πλάνα ως μια πολύ καλή λύση για το καλοκαίρι…

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ, ο παίκτης που ξεχώρισε στις δύο μάχες της ΑΕΚ με την Αούστρια και ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με τους οπαοδύς της ΑΕΚ μέσω social media μπορεί να έχει φύγει από την επικαιρότητα αλλά όχι κι από το μυαλο της ΑΕΚ.

Ο Αυστριακός με το πολύ καλό πόδι και την ηγετική φυσιογνωμία που αναδείχτηκε μέσα από τα παιχνίδια του ομίλου και ουσιαστικά κράτησαν μια μέτρια ομάδα στη μάχη της προκρισης μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα δεν αρέσει μόνο στους οπαδούς αλλά και στην ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο Ράφα Χολτσχάουζερ μπήκε στη λίστα και παραμένει εκεί σύμφωνα με πληροφορίες όμως όχι ως επείγουσα ανάγκη αλλά ως μια πολύ καλή προοπτική για το μέλλον.

Το συμβόλαιο του ως γνωστόν λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ αφού θεωρείται μια πολύ καλή λύση ως κεντρικός μέσος που χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στην ομάδα.

Ο Χολτσχάουζερ θεωρείται εξαιρετικό upgrade σε σχέση με τον Αϊντάρεβιτς που δεν έχει καταφέρει να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και αν η ΑΕΚ αποφασίσει να προχωρήσει είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να κλείσει τον παίκτη μέσα στον Γενάρη.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button