Άλλα αθλήματα

Ο AΝΤ1 αναλαμβάνει χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη!

Ο ΑΝΤ1 χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη

Ο ΑΝΤ1 χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μας είχε συγκλονίσει με τις δηλώσεις του από το Τόκιο και αμέσως ένα κύμα αγάπης σηκώθηκε για να μην αφήσει τον αθλητισμό αυτό το παιδί. Ο ΑΝΤ1 έκανε γνωστό ότι με προσωπική πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού θα στηρίξει οικονομικά τον αθλητή της άρσης βαρών, με στόχο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι γίνεται χορηγός του Θοδωρή Ιακωβίδη, του αθλητή της άρσης βαρών που συγκλόνισε πρόσφατα όλη την Ελλάδα με την απόφασή του να αποσυρθεί από τον αθλητισμό, λόγω των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Με προσωπική πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού, ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του ΑΝΤ1, η οποία θα τον στηρίξει με δύναμη και πάθος ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την αθλητική του καριέρα, με κύριο στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι.

Ο ΑΝΤ1 θα στέκεται πάντα δίπλα σε εκείνους που με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την πορεία τους γίνονται παράδειγμα προς μίμηση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button