ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει τη νίκη… και για αυτή θα «παλέψει» η Λαμία! (matchday)

Με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά και με απουσίες, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σήμερα στις 19:00 στο «Αθανάσιος Διάκος» έχοντας μόνο έναν στόχο. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ατρόμητος #LamiaSports #matchday #αγώνας

Με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά και με απουσίες, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σήμερα στις 19:00 στο «Αθανάσιος Διάκος» έχοντας μόνο έναν στόχο. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Ατρόμητος #LamiaSports #matchday #αγώνας

Την τελευταία του αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι έτοιμος να δώσει σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα αντιμετωπίσει στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Ατρόμητο, έχοντας ως στόχο τη νίκη και μόνο αυτή.

Θέλει τη νίκη πάση θυσία η ομάδα της Φθιώτιδας έτσι ώστε να μπορέσει να την «ταιριάξει» με την προηγούμενη που πέτυχε, μεσοβδόμαδα κόντρα στην ΑΕΛ και να φτάσει στους 25 βαθμούς.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, αν η Λαμία κερδίσει και ο Παναιτωλικός περάσει νικηφόρα από τη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τότε η ομάδα του Γρηγορίου θα καταλάβει την 10η προνομιούχο θέση, η οποία θα του δώσει το αβαντάζ των τεσσάρων αγώνων εντός έδρας και τριών εκτός, στο μίνι πρωτάθλημα των play out.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Για τη νίκη λοιπόν θα «παλέψει» σήμερα η ομάδα της Λαμίας, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει καταφέρει να τον κερδίσει μόλις 1 φορά και μάλιστα εκείνη η νίκη ήταν εντός έδρας, όπως ο σημερινό αγώνας. Για το ματς σήμερα, ο Μιχάλης Γρηγορίου δυστυχώς δεν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Οι γνωστές απουσίες των Ταϊρόν, Ανταμά Μπα, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, Ανέστη Βλαχομήτρου και Νίκου Τσούκαλου έχουν «γεμίσει» το απουσιολόγιο του Έλληνα προπονητή, ο οποίος από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΣ, δεν είχε σχεδόν ποτέ όλο το ρόστερ του «ετοιμοπόλεμο».

Τώρα, εκτός από τους γνωστούς απόντες, είχαμε και μία ακόμη απουσία από τη χθεσινή αποστολή. Ο λόγος για τον Φρανζίσκο Μεδίνα Πίτι. Ο Ισπανός βετεράνος του ΠΑΣ, δεν θα δώσει το παρών στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας, χωρίς παρόλο αυτά να γνωρίζουμε ακόμη αν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού ή έμεινε εκτός λόγω τακτικής.

Από την άλλη, εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Μπουλούλης, Κωστίκας, Νικολόπουλος, Σταμούλης, Μαργρίτης και Κατσίκας.

Πιο αναλυτικά τώρα την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία απαρτίζουν οι:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 24. Βύντρα Λουκάς – 39. James Manjrekar – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος – 12. Martinez Angel – 37. Βλάχος Βαλεντίνος

Μεσοαμυντικοί-Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga 16. – Bejarano Danny – 26. Bjarnason Elmar

Μεσοεπιθετικοί: 28. Χατζηστραβός Ζήσης – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 18. Romanic Lazar – 70. Deletic Milos

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 19. Arabuli Bachana

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Τις απουσίες στον ΠΑΣ Λαμία λόγω τραυματιστών τις γνωρίζουμε. Τους παίκτες που έμειναν εκτός λόγω τακτικής και αυτοί είναι γνωστοί. Πάμε τώρα να δούμε όμως, ποια μπορεί να είναι η πιθανή ενδεκάδα των «κυανόλευκων» για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αν πάρουμε σαν δεδομένο πως ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει βάλει ως στόχο τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, τότε το σύστημα με το οποία θα παρατάξει την ομάδα του θα είναι πιο επιθετικό από το κλασσικό 4-2-3-1. Έχουμε δει αρκετές φορές, τη Λαμία να αγωνίζεται με 4-4-2 με τους Καραμάνο και Αραμπούλι στην επίθεση.

Εμείς θα πάρουμε ως σύστημα το 4-4-2 και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη σημερινή ενδεκάδα. Στο τέρμα, δεν θα αλλάξει κάτι καθώς κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ντεβίς Επασί.

Στην άμυνα, δεξιά θα βρεθεί ο Γιάννης Σκόνδρας, ενώ από τα αριστερά ο Άνχελ Μαρτίνεθ, ο οποίος ξεχώρισε με την εμφάνισή του από τον αγώνα με την ΑΕΛ, όπου γενικά κανένας από τους «κυανόλευκους» δεν απέδωσε σωστά.

Στο κέντρο της άμυνας, το δίδυμο του Ντάνιελ Αντέτζο με τον Άνταμ Τζανετόπουλο δεν θα αλλάξει και για ακόμη μία φορά φέτος θα παραταχθούν μπροστά από το τέρμα της Λαμίας.

Στο κέντρο τώρα και τα δύο αμυντικά χαφ της ομάδας, θα είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο και ο Φάνης Τζανδάρης. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Γκούγκα στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν έχανε το ματς με την ΑΕΛ, θα βάζαμε στην εξίσωση και τον Γεωργιανό. Παρόλο αυτά όλα δείχνουν πως το γνωστό δίδυμο του Έλληνα χαφ με τον Βολιβιανό θα τρέξουν ξανά όλο το κέντρο.

Στα άκρα, δεν έχει πολλές επιλογές ο Γρηγορίου. Λάζαρ Ρόμανιτς και Μίλος Ντέλετιτς έχουν «τραβήξει αρκετό κουπί» φέτος και δεν θα αλλάξει κάτι τώρα. Οι δυό τους θα είναι και πάλι στα άκρα, με τον Λάζαρ να είναι στα αριστερά και τον Μίλος στα δεξιά.

Στην επίθεση τώρα, ο Τάσος Καραμάνος και ο Μπατσάνα Αραμπούλι θα βρίσκονται στην κορυφή με τον Έλληνα και αρχηγό της Λαμίας να παίζει πάντα λίγο πιο πίσω.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Με προπόνηση χθες, Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League Interwetten με αντίπαλο τη Λαμία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασίου, Μανούσος, Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας και Εντομβόνγι.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Γιαννιώτης και Κιβρακίδης ενώ εκτός παρέμειναν οι Νάτσος, Τομάσεβιτς και Σάλομον που εκτίουν ποινές συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό και έπειτα αναχώρησαν για τη Λαμία, όπου βρίσκονται εδώ από χθες. Όλοι όσοι δεν βρέθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν σήμερα το πρωί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button