FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι πέντε… και τους συνδέουν!(pics)

Το pre game show του Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία έχει ξεκινήσει και βρίσκεται εδώ στο LamiaSports.

Μετά την αναλυτική παρουσίαση του αντιπάλου του ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague, το LamiaSports θα σας παρουσιάσει τους ποδοσφαιριστές που συνδέουν τις δύο ομάδες αυητή την στιγμή.

Στο πλαίσιο λοιπόν του pre game της αναμέτρησης το LamiaSports όπως σας έχει συνηθίσει εδώ και ενάμησι χρόνο θα σας θυμίσει ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων και ανήκουν αυτή τη στιγμή σε μία από τις δύο ομάδες.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Στον ΠΑΣ Λαμία αυτή την στιγμή αγωνίζονται 5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ξεκινάμε με τον δικό μας και έναν εκ των αρχηγών του ΠΑΣ, τον Κωνσταντίνου Μπουλούλη.

Ο Μπουλούλης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, αλλά οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Φωκικού, ανάγκασαν τον Ατρόμητο να τον κάνει δικό του, το 2012, μένοντας στο ρόστερ της ομάδας από το Περιστέρι, έως το 2015.

Έπειτα, πάμε σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος για τον Ατρόμητο αποτέλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού τιμώντας τη φανέλα της ομάδας από την Αθήνα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ατρόημητο, φόρεσε τη φανέλα του 93 φορές και πέτυχε και 3 γκολ συνολικά. Από φέτος φοράει τα «κυανόλευκα».

Τρίτος της λίστας, ο Χαράλαμπος Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος έπειτα από την φυγή του από τον Παναθηναϊκό «τριγυρνούσε» σε μερικές ομάδες δανεικός αλλά στον Ατρόμητο έκανε την επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Στο 2011 λοιπόν φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου για 131 φορές, έβαλε 4 γκολ και έμεινε έως το 2015. Πλέον είναι δίδυμο στο κέντρο του ΠΑΣ Λαμία μαζί με τον Μάρκο Μπλάζιτς.

Και τώρα πάμε σε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου δύο φορές. Τη μία ως κανονικός ποδοσφαιριστής της ομάδας και την άλλη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Τάσο Καραμάνο. Ο 27χρονος επιθετικός μετά από μία εξαιρετική σεζόν 2010-2011 στον Αστέρα Μαγούλας, τράβηξε τα βλέμματα του Ατρομήτου, ο οποίος τον έκανε δικό του. Εκει ο Καραμάνος έμεινε έως το 2014, έπαιξε σε 96 παιχνίδια, ενώ πέτυχε και 11 γκολ.

Τη σεζόν 2014-2015 επέστρεψε στο Περιστέρι ξανά ως δανεικός αυτή την φορά από τον Ολυμπιακό, για να παίξει άλλα 26 παιχνίδια και να βάλει άλλα τρία γκολ.

Τελευταίος από τους πέντε είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε ένα από μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η Φθιώτιδα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη SuperLeague, όντας παίκτης του Ατρομήτου.

Ο «Κάρα» αφού έφυγε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, έπαιξε για μία χρονιά στον Φωκικό, όπου όπως λέμε ποδοσφαιρικά «έβγαλε μάτια». Έτσι, ο Ατρόμητος άρπαξε την ευκαιρία και έκανε δικό της τον Λαμιώτη ποδοσφαιριστή το 2009.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε στο Περιστέρι έως το 2014, φόρεσε τη φανέλα της αθηναϊκής ομάδας για 80 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Αυτή την στιγμή, δεν αγωνίζεται κανένας ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button