Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φαβορί ο Βαλβέρδε για τον Ολυμπιακό, αν αποχωρήσει ο Μαρτίνς!

O Πέδρο Μαρτίνς θα βρίσκεται και για 4η σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας πολλές επιτυχίες να επιδείξει με την ομάδα, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της.

O Πέδρο Μαρτίνς θα βρίσκεται και για 4η σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας πολλές επιτυχίες να επιδείξει με την ομάδα, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της.

Μέχρι πρότινος μάλιστα, η θέση του στην ηγεσία του ρόστερ των Ερυθρόλευκων θεωρούνταν κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Όμως ο πρώτος του αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Λουντογκόρετς, ήρθε κάπως να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τα δεδομένα για την παραμονή του.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα βρει αντιμέτωπή του, τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η πρόκριση και κατ’ επέκταση η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα, κρίνεται επιτακτική για τους Πειραιώτες.

Σε αντίθετο αποτέλεσμα, όχι μόνο θα αποτελέσει πλήγμα για το σύλλογο, αλλά παράλληλα θα είναι αρκετά πιθανή η περίπτωση, να σκεφτεί η διοίκηση του Ολυμπιακού την αλλαγή στη θέση του προπονητή της ομάδας.

Προς το παρόν οι στοιχηματικές διατηρούν ως φαβορί την απόδοση της παραμονής του Πορτογάλου έως το τέλος της φετινής σεζόν, σε απόδοση 1.80.

Αξίζει, όμως να σημειωθεί πως πριν τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η συγκεκριμένη απόδοση βρισκόταν στο πολύ χαμηλό 1.25! Γεγονός που υποδεικνύει απόλυτα τη σημαντικότητα της συμμετοχής των Ερυθρολεύκων στους ομίλους του Γιουρόπα, για τον Μαρτίνς.

Στη 2η θέση των φαβορί για να αποτελέσει τον προπονητή του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν είναι ο παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός προπονητής παραμένει δίχως ομάδα και μετράει δύο θητείες στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας, με τρία πρωταθλήματα στο όνομά του.

Δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή λοιπόν, κάτι που σίγουρα γνωρίζει η διοίκηση. Τη δεδομένη στιγμή η απόδοση των στοιχηματικών για να βρίσκεται εκείνος στην ηγεσία της ομάδας του λιμανιού στο τέλος της χρονιάς, δίνεται στο 5.00.

Στις επόμενες θέσεις της σχετικής λίστας βλέπουμε δύο επίσης πρώην προπονητές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Μάρκο Σίλβα και Λεονάρντο Ζαρντίμ, με απόδοση 9.00.

Πάντως και οι δύο είναι ενεργοί στην αρχή της φετινής σεζόν, στη Φούλαμ και την Άλ-Χιλάλ αντίστοιχα.

Επιπλέον, η επιλογή του να αναλάβει την ομάδα «οποιοσδήποτε άλλος προπονητής», κινείται στο αξιοπρεπέστατο 2.50.

Όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν φυσικά να αλλάξουν πολύ σύντομα, ανάλογα φυσικά με την έκβαση των αποτελεσμάτων του Ολυμπιακού στη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία.

πηγή: betcosmos.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button