Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ηρακλής: Και επίσημα Μανωλάκης και Χρουσιέλ

Σταδιακά παίρνει μορφή το «κυανόλευκο» ρόστερ

Σταδιακά παίρνει μορφή το «κυανόλευκο» ρόστερ

Σε άλλες δύο μεταγραφές προχώρησε ο Ηρακλής και τυπικά. Όπως ανακοίνωσε οι Γιώργος Μανωλάκης και Σεμπάστιαν Χρουσιέλ εντάχθηκαν στο δυναμικό του.

Η ανακοίνωση για τον πρώτο: «Ο Ηρακλής ανακοινώνει την συμφωνία που υπήρξε με τον Γιώργο Μανωλάκη.Έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στο Διαγόρα, ο Μανωλάκης έπαιξε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού, όπως και στις γερμανικές ομάδες Άαλεν 1921, Ουλμ και Μέμινγκεν, αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ, όπως και στις μικρές εθνικές ομάδες. Είναι 22 ετών (28-05-1999) και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Η διοίκηση του Ηρακλή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση για τον δεύτερο: «Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Χρουσιέλ (Sebastian Chrusciel). Πρόκειται για τον 24χρονο Πολωνό (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουνίου του 1997) και έχει ύψος 1.90μ.. Ο Σεμπάστιαν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στα 15 του (2012), ήρθε στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε στα τμηματα των ακαδημιών του ” όσο και στην ΠΑΕ. Το 2017 αναχώρησε για την Πολωνία και την Ολύμπια Γκούτζονς όπου παρέμεινε για 6 μήνες. Αμέσως μετά, επέστρεψε στην για την ομάδα του Καρασϊσκάκη όπου αγωνίστηκε για 1,5 σεζόν. Ακολούθησε ο Πανιώνιος (2019-20) και πέρσι βρέθηκε στην Επισκοπή,

Η ομάδα μας του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button