Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προχωρά για νέο συμβόλαιο με τη Nova ο Άρης!

Άρχισε της επαφές με τη συνδρομητική τηλεόραση για νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Άρχισε της επαφές με τη συνδρομητική τηλεόραση για νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Στο ρευστό τοπίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο το πρωτάθλημα δεν εκκινεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία, ο Αρης είναι απο τις ομάδες που έχοντας συμβόλαιο με τη Nova και για τη φετινή χρονιά… έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι επαναπαύεται. Εφυσηχάζει. Το αντίθετο, προνοεί και για την επόμενη μέρα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο επαφών με την συνδρομητική τηλεόραση για επέκταση του υφιστάμενου συμβολαίου και για τα επόμενα χρόνια.

Για την ακρίβεια για την υπογραφή ενός νέου τριετούς συμβολαίου με καλύτερους οικονομικούς όρους που ανταποκρίνονται στην εμπορικότητα του club και την αυξανόμενη δημοφηλία του.

Το συμβόλαιο που έχει τώρα ο Αρης υπογράφηκε πριν απο δυο καλοκαίρια και ναι μεν προσφέρει μια ασφάλεια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά με οικονομικούς όρους που… επιδέχονται βελτίωσης.

Ο Αρης θεωρείται αυτή τη στιγμή απο τις πιο εμπορικές ομάδες της λίγκας, παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάνει υψηλές τηλεθεάσεις, καταλαμβάνει θέσεις Ευρώπης και έχει ένα κοινό εντός και εκτός συνόρων που θα πλήρωνε συνδρομή για να παρακολουθεί τα παιχνίδια του.

Με βάσει αυτά τα δεδομένα έχει καθίσει στο τραπέζι για ένα νέο συμβόλαιο και ήδη έχει γίνει το πρώτο ραντεβού και σύντομα επίκειται και το δεύτερο. Στόχος ένα καινούργιο συμβόλαιο επωφελές και για τις δυο πλευρές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button