Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Ξέρω τι χρειαζόμαστε σε μεταγραφές, δεν είναι η ώρα για… αρνητισμό»

Την ώρα που η μεταγραφική συζήτηση «φουντώνει» εντός του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη Ριέκα, τοποθετήθηκε με μια ατάκα γεμάτη νόημα: «Ξέρω τι χρειαζόμαστε σε μεταγραφές, δεν είναι η ώρα για... αρνητισμό».

Την ώρα που η μεταγραφική συζήτηση «φουντώνει» εντός του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τη Ριέκα, τοποθετήθηκε με μια ατάκα γεμάτη νόημα: «Ξέρω τι χρειαζόμαστε σε μεταγραφές, δεν είναι η ώρα για… αρνητισμό».

Μετά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστρεψε αποκλειστικά τη συζήτηση γύρω από το παιχνίδι κόντρα στη Ριέκα, απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν το γκρουπ του καθώς όπως σημείωσε κάθε μεταγραφική κουβέντα μπορεί να περιμένει ενώ επισήμανε πως δεν είναι η ώρα για αρνητισμό εντός του Δικεφάλου!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

click here
Για τις επιστροφές Κρέσπο-Αουγκούστο: «Βρίσκονται και οι δύο στη λίστα, η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι ο Κρέσπο έλειψε λιγότερο. Ο Αουγκούστο έλειψε περισσότερο, αλλά δούλεψε καλά όλη αυτή την περίοδο και την επόμενη εβδομάδα να μπορέσουμε να τον υπολογίζουμε καλύτερα σαν μια λύση που μπορεί να μας δώσει βοήθειες».

Για τις αλλαγές σχηματισμών της Ριέκα: «Δεν δημιουργεί πρόβλημα, ίσως για αυτούς είναι μεγαλύτερο πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση την φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού τους. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στην Ριέκα. Αυτές οι αλλαγές, ωστόσο, είναι φυσιολογικές, είναι μια ομάδα που παίζοντας κάθε τρεις ημέρες έχει τη δυνατότητα για αλλαγές και να φέρνει φρέσκους ποδοσφαιριστές».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Η σκέψη μου είναι στο αυριανό παιχνίδι και μετά από αυτό το παιχνίδι, θα είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Ριέκα. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να τελειώσουμε με το γκρουπ, γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και πρέπει να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι δεν είναι η ώρα για αρνητισμό. Όσον αφορά τον Τζόλη ήταν η τέλεια στιγμή για να πουληθεί ο Τζόλης. Μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Για την αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλάματος: «Κάθε εμπλεκόμενος θέλει να παίζει, παρόλα αυτά πρέπει να σκεφτόμαστε και να υπάρχει μια σκέψη για τις ελληνικές ομάδες. Πρέπει να του δίνεται η οικονομική δυνατότητα, για να μην τα παρατήσει στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να υπάρχει στρατηγική και είναι υποχρέωση όλων όσων εμπλέκονται να δώσουν στις ομάδες την οικονομική δυνατότητα για να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα. Δεν είναι ένα θέμα που με αφορά απόλυτα, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να πω την γνώμη μου. Σε όλα τα πρωταθλήματα, η κατανομή γίνεται σε όλες τις ομάδες, το γεγονός αυτό οδηγεί τις ομάδες να διαχειριστούν τα χρήματα, μετά έχει να κάνει με την κάθε ομάδα πώς θα διαχειριστεί τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, αλλά έχουμε την υποχρεώσει να τους βοηθήσουμε».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button