Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Χειρουργείο για Ολιβέιρα και νοκ άουτ για έξι μήνες!

Τα νέα από την Πορτογαλία και το μέτωπο του Νέλσον Ολιβέιρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τους ασπρόμαυρους - Χειρουργείο για τον φορ του ΠΑΟΚ, νοκ άουτ για έξι μήνες!

Τα νέα από την Πορτογαλία και το μέτωπο του Νέλσον Ολιβέιρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τους ασπρόμαυρους – Χειρουργείο για τον φορ του ΠΑΟΚ, νοκ άουτ για έξι μήνες!

Ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς για το Europa Conference League. Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: «Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες…»

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button