ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με ήττες συνέχισαν το πρωτάθλημα οι Ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία!

Ήττες και για την Κ17 αλλά και για την Κ19 του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα με ανατροπή.

Ήττες και για την Κ17 αλλά και για την Κ19 του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα με ανατροπή.

Προσπάθησαν για τα θετικά αποτελέσματα οι ομάδες Κ19 και Κ17 του ΠΑΣ Λαμία όμως γνώρισαν τις ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον Πανσερραϊκό αντίστοιχα και μάλιστα με ανατροπές.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος / Lamiara.gr

Κ-19: Ήττα με ανατροπή στο φινάλε από τον Παναθηναϊκό

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από πλευράς εναλλαγής συναισθημάτων, γκολ και φάσεων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ-19 ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2!

Το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου ήλεγχε το παιχνίδι για περίπου 80 λεπτά αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, ή την ισοπαλία, βλέποντας τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει από το εις βάρος του 1-0 ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 89ο λεπτό!

Στο 50′ η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Καρακασίδης απέκρουσε πέναλτι όμως στην εξέλιξη της φάσης η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε δίχτυα με τον Λαμπρόπουλο πετυχαίνοντας το 1-0. Οι πράσινοι προσπάθησαν αμέσως να βγάλουν αντίδραση, κι αφού είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Σπαθάρη και τον Ρομάνο, έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 80′ ο Ρομάνο με εξαιρετική πάσα βρήκε κάθετα τον Σπαθάρη, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 1-1.

Οι παίκτες του Ανδρέα Ντρένοβα συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ και δικαιώθηκαν στο φινάλε. Στο 89′ ο Ρομάνο έβγαλε ωραία κάθετη για τον Ναλιτζή, ο οποίος με εύστοχο σουτ έξω απ’ την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Λαμία: Καραγιάννης, Νικολόπουλος, Σαββάκης, Μαργαρίτης, Γυφτομήτρος, Λαμπρόπουλος, Ρωμανός, Ζαλοκώστας, Καψάλης, Βρέττας, Κοντονίκος.

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Καμαρός, Διαμαντής, Λιναρδάκης (69′ Ναλιτζής), Κάτρης, Βαγιαννίδης (52′ Νικολετόπουλος), Ορμενάι, Σπαθάρης, Ρομάνο (91′ Κλάψας), Γεωργουλάκης (52′ Γεωργουλάκης), Λάζαρης.

 

Κ-17: Ήττα με ανατροπή από τον Πανσερραϊκό

Με εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό ξεκίνησε την β΄ φάση του πρωταθλήματος Κ-17 η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν με 3-1 σε ένα ματς που διεξήχθη υπό βροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Όπως συνέβη και στο παιχνίδι της Κ-19 οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν, αυτή τη φορά στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν ωστόσο να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Ο ΠΑΣ Λαμία άνοιξε το σκορ στο 24′ με τ9! Σκαρλάτο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την υπεροχή, ισοφάρισε στο 50′ με τον Κουκούτση και μέσα σε λίγα λεπτά ολοκλήρωσε και την ανατροπή, με τον Κωτιδη να βρίσκει δίχτυα στο 58′, ενώ στο 72′ ο Σαμαράς διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΠΑΣ Λαμία: Καψαλιαρης, Μπαρτολινι, Ντούβας, Παπαδημητρίου, Σκαρλάτος, Σιόλος, Τσιακας, Τσιαντούρης,  Κουτσονίκας, Φίστι, Κανάτσι

Πανσερραϊκός: Καπλανίδης, Καμήλαλης, Κουκούτσης(60′ Καλαμπόκης), Μπόλας, Γκόγκος(60′ Βασιλάκος), Γουρίδης(81′ Φούρλιος), Σέρα(81′ Ιακαρης), Μπαντής, Σαμαράς(74′ Καρτάλης), Κωτίδης, Μπλατσιώτης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button