Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπουδαία μεταγραφή με Βιθέντε Γκόμεζ

Ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος με 242 συμμετοχές στη Λας Πάλμας, θα ενισχύσει τους Ακρίτες στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος με 242 συμμετοχές στη Λας Πάλμας, θα ενισχύσει τους Ακρίτες στο προσεχές πρωτάθλημα.

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της, βάσει βιογραφικού, ανακοίνωσε η Ξάνθη. Η ακριτικής ομάδα έδωσε τα χέρια με τον Ισπανό αμυντιικό μέσο, Βιθέντε Γκόμεζ ή Χοσέ Βιθέντε Γκόμεζ Ουμπιέρεθ όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 33χρονος μετρά 75 συμμετοχές στη La Liga και 195 στη La Liga 2.

Γεννημένος στις 31 Αυγούστου 1988 ο Γκόμεζ έρχεται στον ΑΟΞ από το πρωτάθλημα της Ινδίας και τους Κεράλα Μπλάστερς (19 συμμετοχές, 2 γκολ). Επί σειρά ετών φόρεσε τη φανέλα της Λας Πάλμας (242 αγώνες, 15 τέρματα), ενώ έχει παίξει 60 αγώνες με τη Λα Κορούνια.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή José Vicente Gómez Umpiérrez.

Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής της ομάδας μας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στη Λας Πάλμας τόσο στην δεύτερη κατηγορία, όσο και στην La Liga, ενώ από το 2018 έως το 2020 ήταν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πριν αγωνιστεί πέρσι στο πρωτάθλημα Ινδίας με την Κεραλα Μπλάστερς.

José, καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button