Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στην Φρανκφούρτη για Τσούμπερ, Παπαδημητρίου και Κονέ

Με παρουσία εκτελεστικού και τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στην Γερμανία οι οριστικές εξελίξεις για Τσούμπερ.

Με παρουσία εκτελεστικού και τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στην Γερμανία οι οριστικές εξελίξεις για Τσούμπερ.

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Φρανφκούρτη, βρίσκονται από τις έξι το απόγευμα σήμερα(27/8) Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ. Ο εκτελεστικός και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πάνε στην Γερμανία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ. Δεδομένου πως είμαστε λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού «παράθυρου», δεν υπάρχει χρόνος για πολύ αναμονή από την Αθήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και προφανώς ορθώς αποφασίστηκε τα δύο βασικά στελέχη του σχεδιασμού της ΑΕΚ, να βρεθούν στην Φρανκφούρτη για να επισπεύσουν και τις εξελίξεις.

Η βάση που υπάρχει γύρω από το θέμα του Ελβετού διεθνή μέσο-επιθετικού από χθες, δεν έχει αλλάξει Η ΑΕΚ έχει μιλήσει κι έχει συμφωνήσει για τους οικονομικούς όρους δανεισμού με οψιόν αγοράς, υπάρχει συμφωνία και με τον παίκτη, ωστόσο όλα αυτά πρέπει να αποτυπωθούν εγγράφως, να κανονιστεί κάθε λεπτομέρεια και φυσικά μιλάμε για μια μεταγραφή σε επίπεδο τέτοιο που κάθε λεπτομέρεια έχει την αξία της και μπορεί να αποτελέσει αιτία αργοπορία ή και και «κολλήματος».

Πάντως στην Ένωση θεωρούν πως με την επιτόπου παρουσία των Παπαδημητρίου και Κονέ στην Φρανκφούρτη, οι επιθυμητές εξελίξεις μπορεί να έχουν έρθει και μέχρι απόψε το βράδυ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button