ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άμυνα (ξανά) για σεμινάριο / «Έσβησε» τον Καμαρά ο Αντέτζο!

Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, παρόλο αυτά ο ΠΑΣ Λαμία δείχνει μέσα από τα φιλικά του πως όποτε αποφασίσουν να αρχίσουν το πρωτάθλημα... θα είναι πανέτοιμος! #slgr #lamiafc #slgrinterwetten #φιλικά #προετοιμασία #ΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει ξεκινήσει, παρόλο αυτά ο ΠΑΣ Λαμία δείχνει μέσα από τα φιλικά του πως όποτε αποφασίσουν να αρχίσουν το πρωτάθλημα… θα είναι πανέτοιμος! #slgr #lamiafc #slgrinterwetten #φιλικά #προετοιμασία #ΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Στο 1-1 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία με τον Άρη, στο 8ο φιλικό παιχνίδι της ομάδας από τη Φθιώτιδα. Κανονικά, τα φιλικά της Λαμίας θα είχαν σταματήσει στα 6 και σε εκείνη την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ, παρόλο αυτά οι αναβολές στο πρωτάθλημα έχουν φέρει κι΄άλλα φιλικά ματς, τα οποία μάλλον καλό κάνουν στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στα πρώτα 4 φιλικά παιχνίδια, ο ΠΑΣ Λαμία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, έδειχνε μία αστάθεια στην άμυνα. Εύκολα λάθη και γενικά δεν μπορούσε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη ούτε η αμυντική λειτουργία αλλά ούτε οι τερματοφύλακες.

Παρόλο αυτά και μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις, ο Γρηγορίου εντόπισε το πρόβλημα που υπήρχε και κατάφερε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, να το διορθώσει. Η αρχή έγινε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ συνεχίστηκε και σε αυτά με τον Ιωνικό, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο αλλά και τον Άρη.

Στο χθεσινό παιχνίδι, η αμυντική λειτουργία των «κυανόλευκων» ανά διαστήματα ήταν για σεμινάριο. Και να φανταστεί κανείς πως δεν έπαιζε με τους 4 στους 4 βασικούς. Ο Τζανετόπουλος, μετά από αρκετό καιρό έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άψογος, έχοντας σωστές τοποθετήσεις αλλά και ακόμη πιο σωστές απομακρύνσεις.

Το σημαντικότερο «γρανάζι» στην άμυνα της Λαμίας όμως, ήταν ο Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός, είχε αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να μαρκάρει το «θηρίο» του Άρη Αμπουμπακάρ Καμαρά. «Θηρίο» όχι σε ύψος αλλά σε φυσικά προσόντα, καθώς ο Μαυριτανός είναι 1,77 πολύ γρήγορος και ακόμη πιο δυνατός!

Όμως, ο Αντέτζο απέδειξε σε ένα ακόμη ματς, τον λόγο για τον οποίο συγκαταλέγεται στα καλύτερα σέντερ μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ότι πήγαινε προς το «κουτί» της Λαμίας, ο Ντάνιελ ήταν εκεί για να το «καθαρίσει». Κέρδισε τις περισσότερες «μάχες» από πλευράς φιλοξενούμενων ενώ όσο αφορά τον Καμαρά, ο 26χρονος δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο ματς, απείλησε με ορισμένα μακρινά σουτ και δυστυχώς αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button