Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα λένε Αλαφούζος-Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση

Μέχρι την Τετάρτη οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Δεδομένη η αύξηση του μπάτζετ, μίνιμουμ πέντε νέες προσθήκες. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #Αλαφούζος #IvanJovanovic #SportsNews #season2022_2023

Μέχρι την Τετάρτη οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Δεδομένη η αύξηση του μπάτζετ, μίνιμουμ πέντε νέες προσθήκες.

Θέμα ημερών ενδεχομένως και ωρών είναι η συνάντηση κορυφής στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και τον προπονητή της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι δύο άνδρες προβλέπεται να έχουν κατ’ ιδίαν επαφή έως την Τετάρτη προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού και το σχεδιασμό της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου οι υποχρεώσεις (σε Ευρώπη και Ελλάδα) και οι απαιτήσεις (σε επίπεδο στόχων) είναι πλέον αυξημένες.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει την προεργασία του για την απόκτηση τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το «τριφύλλι» έχει ανοιχτές κεραίες στην παγκόσμια αγορά για έναν δεξιό μπακ, έναν αριστερό μπακ (σε συνάρτηση με τις εξελίξεις του θέματος Γκάνεα), έναν κεντρικό αμυντικό, έναν κεντρικό μέσο που θα αγωνίζεται στις θέσεις «8-10» (βλέπε περίπτωση Λινγκρ) καθώς επίσης και για έναν πλάγιο επιθετικό με ικανότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στην κορυφή της επίθεσης.

Εξυπακούεται ότι θα γίνει συζήτηση και για τις εκκρεμότητες των ήδη υπαρχόντων παικτών που τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το καλοκαίρι (Κουρμπέλης, Σάρλια, Σάντσες, Πούγγουρας), δεδομένη θεωρείται επίσης η αύξηση του μπάτζετ, ενώ είναι πολύ πιθανό στο τραπέζι να πέσει και το θέμα της επιστροφής του Κάρλος Ζέκαγια να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι ανεξάρτητο από τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button