Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καλαμάτα: Πιερ Εμπέντε στο προπονητικό τιμ

Ο Καμερουνέζος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Πιερ Εμπέντε θα είναι η νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ της Καλαμάτας, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Καμερουνέζος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Πιερ Εμπέντε θα είναι η νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ της Καλαμάτας, ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Πιερ Εμπέντε ασχολήθηκε με την προπονητική από την ώρα που κρέμασε τα γάντια του και τα τελευταία χρόνια ήταν σε ομάδες της Γαλλίας και του Λουξεμβούργου.

Η σχέση του 41χρονου προπονητή με το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1998 όταν σε ηλικία 19 ετών αφίχθη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 2003. Ακολούθησε η Χαλκηδόνα και η άνοδος στην Α’ Εθνική όπου προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Το 2005 έκανε το μεγάλο άλμα στο τριφύλλι, όπου παρέμεινε για μια διετία.

Η αποχώρηση του από τους «πράσινους» το 2007 είχε ως συνέπεια η καριέρα του να ακολουθήσει φθίνουσα πορεία καθώς δεν έμελλε να μακροημερεύσει σε Μετς, ΑΕΛ Λεμεσού και Άστρα Γκιουργκίου (Ρουμανία). Έχει αγωνισθεί και μία φορά με την Εθνική Καμερούν, το 2006.

Ο Εμπέντε αναμένεται στην Καλαμάτα την προσεχή Τετάρτη, οπότε και θα έχει τις τελικές επαφές και εφόσον όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί από τους μελανόλευκους.

Το Σάββατο στη Ν. Σμύρνη με Πανιώνιο

Στο μεταξύ, την Δευτέρα οι μελανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής και συνεχίζουν την προετοιμασία τους αναμένοντας να οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας σεζόν. Μετά το νικηφόρο τεστ απέναντι στον Ολυμπιακό Β, όπου η ομάδα παρά τη νίκη με 2-0 δεν έβγαλε την φρεσκάδα και την κινητικότητα του προηγούμενου φιλικού με τον Βόλο, απόρροια της έντασης των προπονήσεων όπως εξήγησε ο Νίκος Αναστόπουλος, οι μελανόλευκοι θα δώσουν το πέμπτο φιλικό, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος στο γήπεδο Ν. Σμύρνης και το φιλικό προγραμματίστηκε για το προσεχές Σάββατο 18/9 (5.30 μ.μ.).

πηγή: Sport365.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button