Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ιμπάι Γκόμεθ

Ο 31χρονος Βάσκος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος απ’ την Μπιλμπάο, προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται απ’ τους ανθρώπους της ομάδας. #slgr #AEK #IbaiGomez #Bilbao #μεταγραφή #LaLiga

Ο 31χρονος Βάσκος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος απ’ την Μπιλμπάο, προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται απ’ τους ανθρώπους της ομάδας.

Στα υπόψιν της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιμπάι Γκόμεθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ’ την Μπιλμπάο και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, ο 31χρονος Βάσκος εξτρέμ έχει προταθεί στους ανθρώπους της Ένωσης και εξετάζεται ως μια απ’ τις περιπτώσεις των εξτρέμ που τσεκάρουν αυτό το διάστημα οι Κιτρινόμαυροι.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιμπάι Γκόμεθ δεν ακούγεται για πρώτη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ, καθώς και το 2018 αποτέλεσε διακαή πόθο της ομάδας, έχοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της, χωρίς ωστόσο να ευδοκιμήσει το ενδιαφέρον σε… “γάμο”.

Ο Βάσκος την δεδομένη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με μια απ’ τις ενδιαφέρουσες ομάδες να φαίνεται πως είναι η Ένωση, αλλά όχι ως πρώτη της επιλογή.

πηγή: aek1924.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button