Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Σπόρτινγκ Ντε Χιχόν Ράγιο Βαγιεκάνο Προγνωστικά Αγώνα 16/11/20

Η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται την Ράγιο Βαγιεκάνο και θέλει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να υπερασπιστεί δηλαδή την έδρα της απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί μέσα.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται την Ράγιο Βαγιεκάνο και θέλει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να υπερασπιστεί δηλαδή την έδρα της απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκεί μέσα. Ο αγώνας ξεκινάει στις 22:00. Κεκλεισμένων των θυρών.

Πρόταση στο κουπόνι πάμε στοίχημα: Όλα τα προηγούμενα χρόνια που η Ράγιο έπαιζε με κόσμο στην έδρα της Χιχόν, συνήθως έχανε. Η μία και μοναδική της νίκη σημειώθηκε το 1969. Τώρα είναι διαφορετικά χωρίς θεατές, αλλά η Χιχόν τρέχει επίδοση εντός 4-1-0 ενώ η Ράγιο εκτός 1-1-4. Προβάδισμα στον άσο άλλα με κάλυψη, η επιλογή μου με το pamestoixima.gr

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΝΤΕ ΧΙΧΟΝ – Το σερί των τριών νικηφόρων αποτελεσμάτων έλαβε τέλος στη Μιραντές, από την οποία έχασε με 1-0. Από τη στιγμή κατά την οποία ο αρχισκόρερ Τζούρτζεβιτς μπλοκαρίστηκε και σίγησε, η ομάδα του Γκαγιέγο τα βρήκε «μπαστούνια». Η Μιραντές μπήκε δυνατά, παραβίασε την εστία της στο 12΄ και παρά το χρόνο που είχε μπροστά της στη  συνέχεια, η Χιχόν δεν τα κατάφερε. Ο αρχισκόρερ της «Τζούκα», άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, είχε μία μόνο καλή προσπάθεια στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη η αναμέτρηση εξελίχθηκε μεν ισορροπημένη, με τη Χιχόν ουσιαστικά ακίνδυνη, να μην μπορεί να πατήσει καν στην αντίπαλη περιοχή, αρκούμενη σε δύο τρία μακρινά και άστοχα σουτ.

Στοιχηματική ανάλυση: Under έχουν έρθει τα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της. Ρεπορτάζ: Μιλοβάνοφ και Μάνου Γκαρθία είναι εκτός, αφού έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Ουκρανίας και την Κ21 της Ισπανίας αντίστοιχα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-5-1): Μαρίνιο – Μπόρχα Λόπεθ, Μπαμπίν, Βελιέντε, Πάμπλο Γκαρθία – Αίτορ, Γασπάρ, Φουέγο, Πέδρο Ντίαθ – Κούμιτς,  Τζούτρζεβιτς

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – Δεύτερη σερί ήττα για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία αυτή τη φορά φιλοξένησε την Αλμερία και έχασε με 1-0 στην εκπνοή της αναμέτρησης. Περίεργο ματς, με περίεργη διαιτησία που εν πολλοίς επηρέασε την έκβασή του. Γεγονός είναι ότι και οι δύο ομάδες ζήτησαν το γκολ και στα 90 λεπτά, αλλά η Ράγιο βρέθηκε πρώτη στο πρόβλημα όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο 27′. Η Αλμερία όμως όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε, αλλά περιέργως βραχυκύκλωσε εντελώς. Στην επανάληψη η Ράγιο ήταν σαφώς ανώτερη, με την Αλμερία όμως να έχει δοκάρι, με τη σειρά της να δέχεται περίεργη κόκκινη στο 79′, αλλά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να σημειώνει το γκολ της νίκης.

Στοιχηματική ανάλυση: Έξι φορές εμφανίστηκε το Under στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Ρεπορτάζ: Λείπει με την εθνική του ομάδα ο βασικός τεραμτοφύλακας, Ντιμιτριέφσκι, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Αντβίνκουλα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μόρο – Κομεσάνια, Κατένα, Βελάθκεθ, Σάβελγιτς – Πόθο, Βαλεντίν, Ισί, Μ. Σουάρεθ – Τρέχο, Κασμί

Δείτε επίσης όλα τα νόμιμα καζίνο online της Ελλάδος

Διαβάστε επίσης

Back to top button